Ο Σπ. Κόκκαλης στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου

Στον prisma  91,6 και στην ενημερωτική εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ιωάννου, συμμετείχε την Τρίτη το πρωί ο Σπύρος Κόκκαλης , με την ιδιότητα του προέδρου των εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας.

Ο κ. Κόκκαλης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους ακροατές για την κίνηση στην αγορά  και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της πόλης τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Οι γιορτές δεν ήταν ζωντανές για την αγορά, οι τζίροι είναι πεσμένοι και για την εμπορική αγορά και για τα καφέ»..

Δεν παρέλειψε να πει ότι «στηρίζει την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους, η οποία  και εφαρμόζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων της πόλης, όμως αυτός ο νόμος έχει επηρεάσει σε μεγάλο  βαθμό τον τζίρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος».

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, ζήτησε να συνεχιστούν οι έλεγχοι στο σύνολο των επιχειρήσεων.

Ο κ. Κόκκαλης ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι σε κάποιους συμπολίτες , οι οποίοι όπως είπε, παραμονές πρωτοχρονιάς πήγαν με λεωφορεία στη Θες/νίκη για ψώνια σημειώνοντας  ότι έτσι δεν στηρίζεται ούτε η αγορά, ούτε η τοπική οικονομία.

Απαντώντας σε ερώτηση που του απηύθυνε ο Βασίλης Ιωάννου, σχετικά με κάποιες πληροφορίες ότι επίκεινται εργασίες στο παραλιακό μέτωπο , προκειμένου να γίνουν επισκευές στα κρηπιδώματα , ο κ. Κόκκαλης δήλωσε κάθετα αντίθετος , τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό όχι μόνο για τις επιχειρήσεις της παραλίας αλλά για το σύνολο της πόλης, αφού όπως είπε «τέτοιες εργασίες μπορούν και πρέπει να γίνουν το διάστημα από Οκτώβριο μέχρι και Μάρτιο».

Στη συνέχεια ακολουθεί ολόκληρη η συνομιλία του κ.Σπύρου Κόκκαλη με τον Βασίλη Ιωάννου.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.