Ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης για την προοπτική ανάπτυξης του αεροδρομίου Ακτίου, μέσω της Fraport

Μέσα σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πρέβεζας η συνάντηση με τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας fraport-Κοπελούζος και της Γερμανίδας προξένου στην Ηγουμενίτσα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη και εκπροσώπους των Δήμων Ακτίου-Βόνιτσας και Λευκάδας.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της fraport Στέφαν Σούλτε ο οποίος ανέφερε στον σχεδιασμό που υπάρχει για την ανάπτυξη του αεροδρομίου του Ακτίου, υπογραμμίζοντας μάλιστα την βούληση που υπάρχει , στις νέες δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν να προσληφθούν αποκλειστικά άτομα από την περιοχή.
Η εγκατάσταση της Κοινοπραξίας θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2016 (με στόχο τον Νοέμβριο) ενώ θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης σε όλα τα αεροδρόμια.
Ο κ.Μπαϊλης ζήτησε να υπάρξει μια καλή συνεργασία προς όφελος και των δύο πλευρών ενώ και ο ίδιος έθεσε ως αίτημα την απασχόληση προσωπικού από την περιοχή για τις ανάγκες που θα προκύψουν στο αεροδρόμιο.

Το παρών στην συνάντηση έδωσε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας  Σωτήρης Σκιαδαρέσης κάνοντας λόγο για μια σημαντική επένδυση στο αεροδρόμιο, καθώς αυτά πρέπει να αποτελούν μοχλό ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή με στόχο την προσέλκυση όσο των δυνατών περισσότερων τουριστών που θα επισκεφτούν την περιοχή μας και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη της.

 

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.