Ο προπονητής του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κ. Βέκιος στον Prisma 91,6

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 καλεσμένος ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κ. Βέκιος.

Ο κ. Βέκιος μίλησε για τον αγώνα με τον Αυγερινό Μαραντοχωρίου όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα της με σκορ 0-2 για την 8η αγωνιστική της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, τονίζοντας τα εξής: «Καταρχάς να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ήταν μια ήττα για εμάς εκτός προγράμματος και θα έλεγα χωρίς δικαιολογίες δεν ήταν μέρα για ποδόσφαιρο. Το γήπεδο ήταν λίμνη και πιο πολύ παίξανε οι αστάθμιτοι παράγοντες πάρα η απόδοση της ομάδα μου που πιστεύω κατά ολοκληρία ήμασταν καλύτεροι αλλά το γήπεδο ήταν παγίδα και σε μια φάση ενώ την ελέγχαμε, ελέγχαμε όλο το παιχνίδι γενικά, χωρίς να έχει ούτε μια ευκαιρία ο Αυγερινός Μαραντοχωρίου, χωρίς να  θέλω να το υποτιμήσω αυτό, και ενώ φαίνονταν ότι η κούραση έρχονταν σε αυτούς και τα υπόλοιπα ήταν υπέρ μας ένα γλίστρημα από έναν αμυντικό δικό μας έδωσε την ευκαιρία να γίνει ένα «δώρο» γκολ. Το τελευταίο γκολ που έγινε ήταν στις καθυστερήσεις που προσπαθούσαμε και εμείς βγαίνοντας μπροστά να πιέσουμε και αυτό με ανάλογο τρόπο πάλι, ενώ χάσαμε ευκαιρίες και ένα ακυρωθέν γκολ και δεν θέλω ούτε να κριτικάρω ούτε ασχολούμαι ποτέ με την διαιτησία».

Στη συνέχεια ο κ. Βέκιος μίλησε για το ρόστερ της ομάδας, το πρωτάθλημα αλλά και τις ομάδες όπου το επανδρώνουν φέτος αλλά και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Πάργας όπου τόνισε ότι ο Απόλλων Πάργας πρέπει να ανέβει κατηγορία αλλά πρέπει πρώτα να φτιαχτούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Πάργας.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Βέκιου στο παρακάτω ηχητικό.Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.