Ο προπονητής του Αμβρακικού Βόνιτσας κ. Άρης Φερεντίνος στον Prisma 91,6

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 καλεσμένος ήταν ο προπονητής του Αμβρακικού Βόνιτσας κ. Άρης Φερεντίνος.

Ο κ. Φερεντίνος μίλησε για την προπονητική του καριέρα αλλά και για τις ομάδες που έχει βρεθεί  στο τιμόνι τους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τον Αμβρακικό Βόνιτσας λέγοντας τα εξής: «Έχω από πέρυσι που είμαι στην ομάδα με μια λογική και μια φιλοσοφία που είχε η Διοίκηση να αναδείξουμε τα νέα παιδιά της περιοχής εδώ, να οργανώσουμε τις ακαδημίες οι οποίες είχαν μπει ήδη σε μια σειρά από την προηγούμενη Διοίκηση και μέσα σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είμαι εδώ έχουμε καταφέρει να βάλουμε καινούργια παιδιά και νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή στην πρώτη ομάδα, να φτιάξουμε το παιδικό, προπαιδικό και junior και γενικότερα να δώσουμε ένα ερέθισμα στη κοινωνία και στον τόπο μας ώστε τα παιδιά να στραφούν στον Αθλητισμό.

Αυτή ήταν η φιλοσοφία της Διοίκησης και δεν μας ενδιαφέρει ο Πρωταθλητισμός, μας ενδιαφέρει καθαρά ο Αθλητισμός. Είναι δύσκολες εποχές, δεν βρίσκεις ανθρώπους οι οποίοι θα βάλουν τα χρήματα τους στο ποδόσφαιρο, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να αναδείξουμε το ταλέντο της περιοχής, χρειάζεται υπομονή γι΄αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια μίλησε για τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος λέγοντας τα εξής: «Έχουμε πάρει μια εικόνα του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι είναι ένα μέτριο ποιοτικά πρωτάθλημα δεν είναι ένα πρωτάθλημα που να είναι ποιοτικά καλό, πιστεύω  ότι έχουν ξεχωρίσει δυο- τρεις ομάδες από αυτές που είναι στην κορυφή και θα παλέψουν για την άνοδο στην ΄Γ Εθνική γιατί από φέτος δεν έχουμε μπαράζ μεταξύ των ΕΠΣ και ο πρωταθλητής βγαίνει κατευθείαν στην ΄Γ Εθνική. Υπάρχει επίσης μια σειρά από ομάδες που θα είναι μεταξύ 3ης και 6ης θέσης και μετά θα είναι οι ομάδες που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα play out, γιατί από φέτος υποβιβάζεται ο τελευταίος και οι επόμενοι τέσσερις παίζουν Play out. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα που θα είναι μέχρι το τέλος ανταγωνιστικό και στην κορυφή αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας.

Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα παιχτεί ανάμεσα στον Αχέρων Καναλακίου και τον Πανλευκάδιο ενώ αναφέρθηκε και στον Τηλυκράτη Λευκάδος αλλά και την πορεία που κάνει φέτος στην ΄Γ Εθνική τονίζοντας την καλή δουλειά που γίνεται και ότι δύσκολα θα επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Φερεντίνου στο παρακάτω ηχητικό.Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.