Ο Προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πρέβεζας στον Prisma 91.6

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ενόψει και του ξεκινήματος της νέας σχολικής χρονιάς ο Χρήστος Τσούτσης φιλοξένησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του στον prisma radio και ”Στο ίδιο έργο θεατές” τον Σταύρο Τσουμάνη.
Ο Σταύρος Τσουμάνης είναι προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης – καθηγητής πληροφορικής. Συζητάμε αναλυτικά μαζί του για την νέα σχολική χρονιά , τα κενά στους πίνακες των εκπαιδευτικών αλλά και την εικόνα με τους αναπληρωτές.
Ο κ. Τσουμάνης τόνισε ..” Ότι υπάρχουν ελλείψεις αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα καλυφθούν όλες στην δεύτερη φάση συμπλήρωσης των κενών..”. Επιπρόσθετα συμπλήρωσε..” Ότι όλα κύλησαν ομαλά με τον καθιερωμένο αγιασμό σε όλα τα σχολεία του νομού.”
Στην συνέχεια ο Προϊστάμενος μας μετέφερε την συνολική εικόνα για τις μετακινήσεις των μαθητών και τα δρομολόγια τους αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στις κτιριακές υποδομές των σχολείων μας.
” Συνεργαζόμαστε με την περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας και τις σχολικές μονάδες σε πολύ καλό επίπεδο στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών/τριών.”’ ” Τα κτιριακά προβλήματα είναι ορατά σε αρκετά σχολεία όπως το μουσικό σχολείο Πρέβεζας, ευελπιστούμε ότι η νέα δημοτική αρχή και εμείς με την σειρά μας με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς θα βρούμε τις απαραίτητες λύσεις. ” Τέλος ο κ. Τσουμάνης ευχήθηκε όλα να πάνε καλά κατά τη νέα σχολική χρονιά και καλή δύναμη σε μαθητές και εκπαιδευτικούς”.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.