Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης στον Prisma 91,6


Την Τετάρτη 14/11 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση ήταν ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης είναι οικονομολόγος και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα έσοδα.Έχει διατελέσει συντονιστής του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα φορολογικής πολιτικής. Ενώ σήμερα είναι υπεύθυνος Οικονομικής πολιτικής του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συζητήσαμε μαζί του αναλυτικά για το ζήτημα των συντάξεων, την οικονομική πορεία της χώρας και τις στοχεύσεις του κυβερνώντος κόμματος για το επόμενο διάστημα,

ο κ. Αλεξιάδης ήταν ξεκάθαρος στο θέμα ων συντάξεων και της μη περικοπής του ενώ καυτηρίασε την στάση της αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον εν λόγω ζήτημα , λέγοντας ότι το κόμμα της Ν.Δ ποντάρει στην καταστροφολογία.
Επίσης συζητήσαμε ζητήματα που αφορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την πιθανότητα υλοποίησης νέου νόμου για τα κόκκινα δάνεια αλλά και θέματα που αφορούν το ασφαλιστικό, καθώς και για την πολιτική επικαιρότητα.

Τέλος ο κ. Αλεξιάδης ήταν σαφής ότι δεν υπάρχει ζήτημα πρόωρων εκλογών και ότι η κυβέρνηση θα φτάσει στο τέλος της τετραετίας υλοποιώντας τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμα της.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.