Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας στον PRISMA 91,6

Στο ραδιόφωνο του prisma, στην πρωινή εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου, μίλησε τηλεφωνικά ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας κ. Χρήστος Δημόπουλος.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα της σύσκεψης με τα πρωτοβάθμια σωματεία που έγινε την προηγούμενη μέρα στο Ε.Κ. Πρέβεζας, οι κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα και γενικότερα οι αντιδράσεις των εργαζόμενων για την Κυριακάτικη λειτουργία του JUMBO.

Ο κ. Δημόπουλος ενημέρωσε ότι ομόφωνα οι εργαζόμενοι διαφωνούν με τις ενέργειες συγκεκριμένων επιχειρήσεων να ανοίγουν όλες τις Κυριακές και θα αγωνιστούν για να το εμποδίσουν.

“Οι εργαζόμενοι , τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΚ, είναι αποφασισμένοι να σπάσουν αυτό το γόρδιο δεσμό της Κυριακάτικης αργίας και θα είναι στην πρώτη θέση του αγώνα»…

Ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή έχει προκηρυχτεί 24ωρη απεργία(για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι) και συγκέντρωση έξω από το κατάστημα JUMPO στην περιοχή του Λούρου και κάλεσε τους εργαζόμενους και όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος σ’ αυτή την κινητοποίηση.

Στο ερώτημα που του απηύθυνε ο Βασίλης Ιωάννου, αν φοβάται μήπως την ενέργεια του JUMBO ,την ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις , απάντησε θετικά τονίζοντας ότι «είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί στο μέλλον, γι’ αυτό και πρέπει από τώρα να υπάρξει αντίδραση..»

Τέλος ο κ. Δημόπουλος καταλόγισε ευθύνες στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτο Ιωάννου για το ότι όταν άλλαξε ο νόμος το 2017 δεν προχώρησε ως όφειλε σε νέα διαβούλευση και σημείωσε ότι σύντομα η διοίκηση του ΕΚ θα τον επισκεφθούν απαιτώντας με κάθε τρόπο να ανακαλέσει την απόφασή του.

Ακολουθεί ολόκληρο το ηχητικό της συνομιλίας του κ. Δημόπουλου με τον Βασίλη Ιωάννου.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.