Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Νίκος Τζίμας στον Prisma 91,6

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Νίκος Τζίμας μίλησε σήμερα στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 καλεσμένος του Μιχάλη Μίχου και Χάρη Τσάντη.

Ο κ Τζίμας αναφέρθηκε στη διαδικασία της εκλογής του στην οποία  εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει το Αξίωμα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Πρέβεζας , δύο μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής .  Σε αυτό το διάστημα , όπως σημείωσε  ήρθε σε επαφή με όλα τα στελέχη του Νομού, γνωστοποιώντας την πρόθεση του αυτή και συζητώντας μαζί τους , τις απόψεις τους καθώς και τους προβληματισμούς τους και πέτυχε τελικά την καθολική αποδοχή του.

Ο κ Τζίμας παράλληλα ευχαρίστησε τον βουλευτή, τους πολιτευτές, τα μέλη και τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας και σημείωσε ότι με το πολύ μεγάλο ποσοστό ανανέωσης των στελεχών και την αποφασιστικότητα του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ώρα που η παράταξη θα προχωρήσει αποφασιστικά και τα πράγματα πλέον θα είναι πολύ διαφορετικά στο κόμμα. Μιλώντας δε για τη «διάλυση» της ΟΝΝΕΔ ο κ Τζίμας ανέφερε χαρακτηριστικά για την απόφαση του κ Μητσοτάκη «να αγιάσουν τα χέρια του…»

Ακούστε το απόσπασμα:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.