Ο Πρόεδρος της N.Σινώπης μιλά στον Prisma 91,6: «Ο Αρχάγγελος πρέπει κι αυτός να μπει στον Βιολογικό»

Στην εκπομπή «ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ιωάννου  και μεταδίδεται από το radio prisma, παραχώρησε συνέντευξη ο πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Σινώπης του Δήμου Πρέβεζας κ. Χρήστος Τερζόγλου.

Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν την κοινότητα και κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση  υπαρκτών προβλημάτων.

Απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων που έθεσε ο Βασίλης Ιωάννου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει  για το οδικό δίκτυο, για την αποχέτευση και το βιολογικό καθαρισμό, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημοτικό σχολείο, ενώ δεν παρέλειψε να  αναφερθεί στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε το αθλητικό κέντρο.

Συγκεκριμένα για το στάδιο Κώστας Νεστορίδης και τις ζημιές που πρόσφατα είχαν προκληθεί, ο κ. Τερζόγλου είπε μεταξύ άλλων:

«Ο Δήμος έχει προχωρήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και έχει αντικαταστήσει τις πόρτες και τα παράθυρα που είχαν κλαπεί. Αυτή τη στιγμή το στάδιο είναι έτοιμο για να αγωνιστούν οι ομάδες…

Δε λύθηκε όμως το πρόβλημα, γιατί πρέπει να κλειδωθούν οι κεντρικές είσοδοι και να έχουν κλειδιά μόνο οι ομάδες , που θα είναι και υπεύθυνες. Αλλιώς μπορεί να συμβούν πάλι τα ίδια..»

Για τις ελλείψεις σε αίθουσες που έχει το Δημοτικό σχολειό Σινώπης ο πρόεδρος σημείωσε ότι:

«Το Δημοτικό Σχολείο έχει 100 παιδιά και δε μπορεί αυτά να πηγαίνουν ακόμη σε κοντέινερ. Ελπίζουμε τώρα ο Δήμος και η Περιφέρεια να φροντίσουν για να κατασκευαστούν 2 αίθουσες και να φύγουν τα παιδιά από χώρους που το χειμώνα στάζουν…»

Τέλος ειδική αναφορά έγινε για τον βιολογικό καθαρισμό , ο οποίος οδεύει προς ολοκλήρωση όμως, όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος, αυτός δεν συμπεριλαμβάνει τη μισή κοινότητα, που είναι ο Αρχάγγελος.

«Είναι σοβαρό πρόβλημα το ότι ο Αρχάγγελος δεν μπήκε στον Βιολογικό. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό το λάθος. Αυτό πρέπει να το ακούσουν ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης και να το αντιμετωπίσουν…»

Ακολουθεί ολόκληρο το ηχητικό από τη συνομιλία που είχε ο Πρόεδρος της Ν.Σινώπης με τον Βασίλη Ιωάννου.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.