Ο Πρόεδρος της κοινότητας Βρυσούλας, στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου

Τον Χρήστο Κολιοφώτη, πρόεδρο της κοινότητας Βρυσούλας , του δήμου Πρέβεζας, είχε καλεσμένο στο studio του prisma 91,6 ο Βασίλης Ιωάννου, την Τρίτη 3 Μαρτίου.

Ο κ. Κολιοφώτης είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της συζήτησης να αναφερθεί διεξοδικά στα πιο «καυτά» προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα του, αλλά και στις προσπάθειες καταβάλλει ο ίδιος και οι συγχωριανοί του προκειμένου να δοθούν οι αναγκαίες λύσεις.
Μέσα από τις ερωτήσεις που τέθηκαν από τον Βασίλη Ιωάννου, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που πήρε, μαζί και με άλλους προέδρους, πριν από λίγο καιρό και αφορούσε τη σύνδεση της περιοχής με την Εγνατία στον κόμβο της Τύριας, τόνισε τη σοβαρότητα του προβλήματος της ύδρευσης που αντιμετωπίζει το χωρίο, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και την έλλειψη συγκοινωνίας, που δυσκολεύει την μετακίνηση κυρίως των ηλικομένων του χωριού.

Τέλος ο κ. Κολιοφώτης ζήτησε να λειτουργήσει το αγροτικό ιατρείο της κοινότητας , τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έχουμε την απαίτηση της καθημερινής επίσκεψης γιατρών, αλλά τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα ή μια φορά το 15νθήμερο, θα ήταν πολύ σημαντικό οι κάτοικοι του χωριού να βλέπουν το γιατρό στο χωριό».

Κλείνοντας ζήτησε από τους ΒΡΥΣΟΥΛΙΩΤΕΣ που είναι μακριά να ενισχύσουν το χωριό με την παρουσία τους.

(Λόγω τεχνικού προβλήματος, δεν έχουμε τη δυνατότητα μεταφοράς του ηχητικού της συνέντευξης)

 


Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.