Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πρέβεζας Μάκης Μπενετάτος στον Prisma 91,6

«Έχουμε ένα πολύ καλό συμβούλιο, στο οποίο γίνεται εποικοδομητική συζήτηση, καθώς όλα τα μέλη δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την πόλη και τα προβλήματά της»

Την πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη, από την ανάληψη των καθηκόντων του ως προέδρου της Κοινότητας Πρέβεζας, έδωσε στον prisma 91,6 ο Μάκης Μπενετάτος  και συγκεκριμένα στην εκπομπή `που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ιωάννου.

Ο κ. Μπενετάτος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους ακροατές για τις αρμοδιότητες  του Προέδρου και του τοπικού συμβουλίου και να αναφερθεί στην πολύ καλή συνεργασία που έχει με το σύνολο των τοπικών συμβούλων, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι όλες οι αποφάσεις τους είναι ομόφωνες.

Τόνισε ότι αν ο ρόλος τους είναι καθαρά γνωμοδοτικός δηλ. «είναι η πρώτη επαφή με τους πολίτες οι οποίοι μας αναφέρουν τα προβλήματα  και εμείς τα μεταφέρουμε προς το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους», και γι’ αυτό το λόγο όπως είπε, καταγράφουμε όλα τα προβλήματα της πόλης και ακούμε τις προτάσεις των πολιτών.

Αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη, από την καθαριότητα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανακύκλωση, το παράνομο παρκάρισμα, την έλλειψη σημάνσεων κλπ, ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους ακροατές που αφορούσαν το κοιμητήριο της πόλης, τις αθλητικές υποδομές, την συντήρηση και την προστασία των έργων, την κατάληψη των πεζοδρομίων κλπ

«Υπάρχουν αθλητικές υποδομές που είχαν εγκαταλειφθεί τις οποίες και προσπαθούμε να συντηρήσουμε. Το στέγαστρο πχ που υπάρχει στο γήπεδο αποφασίσαμε να το κλείσουμε μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε χρήματα για να το αντικαταστήσουμε… Μια πόλη που είναι δίπλα στη θάλασσα χρειάζεται καινούριο κολυμβητήριο, γιατί στο υπάρχον όσα χρήματα και να πέσουν δεν γίνεται τίποτε ουσιαστικό.»

Ο κ. Μπενετάτος, ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά της πόλης καλώντας τους συμπολίτες να στηρίξουν την τοπική αγορά..

Ακολουθεί ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης του Μάκη Μπενετάτου στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.