Ο Πρόεδρος της ΕΦΕΕΑΦ συναντήθηκε με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Παραρτήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών  Άρτας –Φιλιππιάδας Γεώργιος Θεοδόσης συναντήθηκε την Τετάρτη 29/3/2017 στα  Γιάννενα  με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Παραρτήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Στη συνάντηση αυτή  τέθηκαν  τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο  όπως είναι κυρίως η πιστοποίηση και η ηλεκτρονική υπογραφή του φοροτεχνικού –λογιστή .

Θέσαμε την ευθύνη που έχει το Οικονομικό επιμελητήριο ως επιστημονικός φορέας  να καταθέτει προτάσεις και να πραγματοποιεί  δράσεις  σε θέματα οικονομίας  ειδικάσήμερα που η χώρα μας δοκιμάζεται από μια  τέτοια  οικονομική κρίση.

Υπενθυμίσαμε στα μέλη του ΔΣ του ΟΕΕ τη θεσμική ευθύνη  που έχει για τη προστασία του κλάδου μας  απέναντι στα συνεχή προβλήματα που δημιουργούνται, ειδικά από την κακή λειτουργία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών των Υπουργείων και την πολυνομία που πολλές φορές μάλιστα επιβάλλεται με αναδρομικότητα ,και έγινε και ένας προγραμματισμός για την  διοργάνωση φορολογικών σεμιναρίων στην πόλη της Άρτας .

Για μια ακόμη φορά και σε άλλον ένα επίσημο φορέα του Ελληνικού Κράτους απαιτήθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσής μας το  Οικονομικό Επιμελητήριο να σταθεί και να βοηθήσει ώστε να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα της Ένωσης για την επαναλειτουργία του Δικαστικού τμήματος  και του τμήματος Ελέγχου της ΔΟΥ Άρτας τα οποία έχουν  μεταφερθεί στη ΔΟΥ Πρέβεζας βάζοντας σε μεγάλη ταλαιπωρία πολίτες, επιχειρήσεις και φοροτεχνικούς του Νομού Άρτας. Δεν πρέπει η ΔΟΥ της Άρτας να λειτουργεί χωρίς αυτά τα δύο τμήματα αλλά και να μην υπάρξει αντίστοιχη αντιμετώπιση άλλης δημόσιας υπηρεσίας .

Αίτημα που  η Ένωση είχε απαιτήσει και από τον απερχόμενο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Τρ.Αλεξιάδη και από τον νυν Διοικητή της ΑΑΔΕκ. Γ.Πιτσιλή.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος          Γεώργιος Θεοδόσης

Ο Γραμματέας      ΕύδοξοςΚαραπέτσης

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23897 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.