Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας στον Prisma 91.6: Έχουμε αρχίσει ήδη το σχεδιασμό για να αφήσουμε μια άλλη επιχείρηση όταν φύγουμε…

Την Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 12 στον prisma 91.6 και “Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσουτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Φώτης Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας είναι πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ” Δημοτική Ανατροπή “. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί έντονα και με το Επιμελητήριο Πρέβεζας ως ενεργός ελεύθερος επαγγελματίας.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την κατάσταση που επικρατεί στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου, τις παρεμβάσεις και αποκαταστάσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα με επιτυχία,για το κρίσιμο ζήτημα με την χωρική επέκταση του δικτύου αλλά και για την επόμενη ημέρα στα ζωτικής σημασίας έργα λειτουργίας του Βιολογικού. Ο κ. Ζέρβας μας μίλησε επίσης για το συνολικό σχεδιασμό που υπάρχει και δρομολογείται σε σχέση με τα έργα που πρέπει να αναλάβει η ΔΕΥΑΠ αλλά και σε θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους της υπηρεσίας.

” Για να λειτουργήσει μια επιχείρηση σωστά σαν την ΔΕΥΑΠ πρέπει να υπάρχει μια καλή σχέση μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης.” ”Αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε..” ” Και φαίνεται αυτό σιγά-σιγά το καταφέρνουμε..”

” Η αλήθεια είναι ότι λείπει ένα συνολικό σχέδιο…”

” Κοίταξα επιχειρήσεις γειτονικών Δήμων πως λειτουργούν και είδα μεγάλες διαφορές..” ” Πρέπει να ξαναστήσουμε την επιχείρηση..”

” Προσπαθούμε με όλους τρόπους να γίνουμε εξωστρεφείς και να βρούμε και τα απαιτούμενα χρηματοδοτικά εργαλεία.. ”

” Οι οφειλές των Δημοτών και των ελ. επαγγελματιών έφταναν τα 2.500.000….” ” Υπήρχε μια απόσταση μεταξύ καταναλωτή και επιχείρησης , αυτό θέλω να αλλάξω..”

”Πρέπει να κάνουμε μια νέα συμφωνία με τους Δημότες…” ” Αν είσαι δίπλα στον κόσμο, αν του λύνεις το καθημερινό πρόβλημα έρχεται πιο κοντά στην επιχείρηση και στον γκισέ…”

” Να μην διστάσει κανείς να έρθει στην επιχείρηση είτε ιδιώτης είτε επιχειρηματίας να ρυθμίσει την οφειλή του θα βρεθεί λύση ..”

” Εμείς σαν επιχείρηση δεν είχαμε ούτε κλειδάριθμο στον ΟΑΕΔ για να μπούμε να πάρουμε προσωπικό από ένα πρόγραμμα…” ” Μπορέσαμε όμως και με την βοήθεια των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ να αποκτήσαμε κλειδάριθμο τελικά μπήκαμε σε συγκεκριμένο πρόγραμμα και θα ενισχυθούμε με 15 άτομα …”

” Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και για προβλήματα και το Σαββατοκύριακο ώστε να καλύπτουμε ανάγκες πολιτών…”

” Πρόεδρος στο Φορέα είναι ο κ. Σαριγιάνογλου- Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου και αυτό είναι ευτύχημα για εμάς και για την πόλη…”

” Δεν είχαμε εμείς πρόβλημα στο δίκτυο μας όταν παρατηρήθηκε το φαινόμενο με τις μικρές ποσότητες νερού το προηγούμενο διάστημα..”

” Στους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε υπερκατανάλωση…” ” Θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τους άλλους Δήμους και κατανόηση…”

” Θα υπάρξει συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, έχουμε και άλλους τρόπους… ευελπιστούμε σε μια συνεννόηση Κυρίων….” ” Δεν υπήρχε παλιότερα καλή συνεργασία Δήμου και ΔΕΥΑΠ..”

” Έχουμε αρχίσει ήδη το σχεδιασμό για να αφήσουμε μια άλλη επιχείρηση όταν φύγουμε…” ” Κάναμε μια συνάντηση στην Περιφέρεια με τον κ. Καχριμάνη ο οποίος μας είπε ότι είχε πολλά χρόνια να δει πρόεδρο από την ΔΕΥΑΠ της Πρέβεζας…”

” Βγάλαμε κάποια κονδύλια…, πρέπει να τρέξουμε εμείς τώρα…”

” Δεν τα γνώριζα τα προβλήματα του Βιολογικού, μπήκα κατευθείαν στα βαθιά…”

” Δεν πρέπει ο κόσμος να πετάει στις λεκάνες στις τουαλέτες χαρτιά…” ” Σεβόμαστε τον εαυτό μας, το περιβάλλον και τους εργαζόμενους…”Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.