Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας, στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου: “Δεν είναι η ώρα να αποδώσουμε ευθύνες , αλλά με το φιλότιμο των εργαζόμενων να δώσουμε τη μάχη να κρατηθεί η εταιρεία όρθια”

Στον prisma 91,6 και στην εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ιωάννου, συμμετείχε τη Δευτέρα το πρωί, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φώτης Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας είχε την ευκαιρία, μέσα από τις ερωτήσεις, να ενημερώσει τους ακροατές του ραδιοφώνου για τα μεγάλα προβλήματα και τις δυσκολίες, λόγω κυρίως  της έλλειψης προσωπικού, που αντιμετωπίζει η Δημοτική επιχείρηση, αποφεύγοντας όμως να καταλογίσει συγκεκριμένες ευθύνες  γι αυτή την οριακή, όπως χαρακτηριστικά είπε κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ τόνισε:

Για τη συνεργασία των 2 παρατάξεων στο Δήμο :

«Όπως γνωρίζετε η ΤΑ είναι ο χώρος που κατ’ εξοχήν ευνοεί τις συνεργασίες , γι’ αυτό εμείς αφήνουμε κατά μέρος τις ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές, προκειμένου να δούμε κάτι καινούριο στο τόπο… Δεν αποκλείω στο μέλλον να υπάρξουν συγκρούσεις, όμως μέχρι τώρα η συνεργασία είναι πολύ καλή..»

Απαντώντας σε ερώτηση του Βασίλη Ιωάννου για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν και τα παράπονα που καταγράφονται από τους πολίτες ,για την κατάσταση στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, ο κ. Ζέρβας σημείωσε:

« Εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε απολογισμό, ούτε για να καταλογίσουμε ευθύνες και να πούμε, ότι παραλάβαμε καμένη γη. Οι πολίτες γνωρίζουν τα προβλήματα που υπάρχουν , τα οποία είναι και μεγάλα και σοβαρά. Όμως δεν είναι η ώρα να αποδώσουμε ευθύνες , αλλά με το φιλότιμο των εργαζόμενων να δώσουμε τη μάχη να κρατηθεί η εταιρεία όρθια»

Αναγνώρισε ότι υπάρχουν πολλές ελλείψεις σε προσωπικό, θέσεις οι οποίες όπως είπε δυστυχώς δεν πρόκειται να καλυφθούν πριν περάσουν 2 χρόνια, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη λειτουργία της ΔΕΥΑΠ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μπροστά στην αδυναμία της εταιρείας να ανταποκριθεί στο έργο της, μέρος των αρμοδιοτήτων να περάσει για ένα διάστημα στα χέρια ιδιωτών.

Ιδιαίτερη αίσθηση, έκανε πάντως η δήλωση του Πρόεδρου του ΔΣ κ. Ζέρβα, σχετικά με τις ΔΕΥΑ γειτονικών πόλεων, που όπως είπε , «ενώ πριν χρόνια, στελέχη της δικιάς μας επιχείρησης  τους μάθαιναν πώς να οργανώσουν τις εταιρείες τους, σήμερα αυτές είναι 10 χρόνια μπροστά από τη  ΔΕΥΑ Πρέβεζας…», καταλογίζοντας εμμέσως πλην σαφώς, τεράστιες ευθύνες στους προκατόχους του για την αντιμετώπιση της επιχείρησης τα τελευταία χρόνια..

Στη συνέχεια μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Ζέρβα , στον Βασίλη Ιωάννου:Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3071 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.