Ο Πρεβεζάνος Νίκος Σολδάτος στο συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου «Δήμος της καρδιάς μας!»

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα ακόμα ενός νέου και δυναμικού Δημότη του Πρεβεζάνου Νίκου Σολδάτου.

Στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της συνάντησης συνεργασίας που είχε στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, συνοδευόμενος από μία ομάδα νέων ανθρώπων ως προς την ανάπτυξη του τομέα στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού Ποιότητα Ζωής, (δείτε τη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα www.dimoskardiasmas.gr ) έλαβε χώρα και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ενεργού πολίτη και πολυέμπειρου στο χώρο της εστίασης κ. Νίκου Σολδάτου.

Η υποψηφιότητα ενός ακόμα εκπροσώπου της αγοράς είτε από τη θέση του υπεύθυνου καταστημάτων εστίασης είτε από την θέση του ιδιοκτήτη με δυναμική παρουσία στην Πρέβεζα και κυρίως ενός ακόμα νέου ανθρώπου που βιώνει τις συνέπειες από τις δυσλειτουργίες και τις αστοχίας της Δημοτικής Αρχής στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» υπογράφει την δυναμική και τη σπουδαιότητα που προσδίδει ο Συνδυασμός στη γενιά των τριαντάρηδων και σαραντάρηδων, επιστημόνων και ανθρώπων της αγοράς οι οποίοι καλούνται μέσα από τη Νίκη των Δημοτών να φέρουν εις πέρας την αποστολή της επανεκκίνησης και την αναγέννησης του «ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»  .

Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»  κ. Νίκος Σολδάτος δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

« Έχω μάθει ως γνήσιος Πρεβεζάνος να μην συμβιβάζομαι με το ξεπερασμένο και το λάθος. Από τα εφηβικά μου χρόνια εργάζομαι με προσπάθεια και τιμιότητα και πάντα επιθυμούσα να νιώσω σε αυτή την προσπάθεια τη Δημοτική Αρχή ως σύμμαχο και υποστηρικτή και όχι ως ένα άβουλο εισπράκτορα και ένα επίσημο στις επετείους, όπως άλλωστε όλοι οι νέοι άνθρωποι οι οποίοι πλέον έχουν γυρίσει από αυτές τις παθογένειες την πλάτη στα κοινά. Δεν είναι αυτή όμως η λύση να γυρίζεις την πλάτη στο μέλλον του τόπου σου αλλά αυτή είναι η άνευ όρων παθητική παράδοση της ιδιοκτησίας μας σε λάθος χέρια. Ο Δήμος ανήκει και αποτελεί ιδιοκτησία των Δημοτών, δηλαδή όλων εμάς των οποίων οι αιρετοί οφείλουν να υπηρετούν με σεβασμό και αποτέλεσμα όπως και θέλω να πράξω. Από την πρώτη στιγμή η διαφορά του νέου και του σύγχρονου τρόπου προσέγγισης αλλά και του ομαδικού πνεύματος του team-work που χαρακτηρίζει τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, αλλά και όλη την ομάδα του Συνδυασμού – που συνεχώς μεγαλώνει πάνω στο τρίπτυχο Ήθος, Παιδεία, Εργατικότητα – με έκαναν όχι μόνο σίγουρο για την επιλογή της υποψηφιότητάς μου αλλά και σίγουρο για το επιτυχές αποτέλεσμα σε κάθε τομέα μετά από τέσσερα χρόνια από την εκλογή του Συνδυασμού μας και του Νίκου Γεωργάκου. Η ποιοτική ομάδα και ο επικεφαλής μας που πιστεύει στην ομάδα και το στρατηγικό σχεδιασμό κάνουν ήδη τη μεγάλη διαφορά για τη Νίκη των Δημοτών με την επικράτηση του Συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». »

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τον κ. Νίκο Σολδάτο στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Ο κ. Νίκος Σολδάτος είναι γέννημα θρέμμα Πρεβεζάνος και γιός του Αριστοτέλη Σολδάτου και της Σπυριδούλας Σολδάτου του γένους Χαϊτίδη. Στα παιδικά του χρόνια πήγε στο 6ο Δημοτικό, στο 3ο Γυμνάσιο και πήρε το απολυτήριό μου από το Τεχνικό Λύκειο Πρέβεζας το  2000. Φοίτησε στο ΚΕΚ Άρτας στην ειδικότητα του ψυκτικού και με την αποφοίτησή του εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στην Π.Α. Εργάζεται συνεχώς στο χώρο της εστίασης είτε ως ιδιοκτήτης είτε ως υπεύθυνος καταστημάτων. Είναι πατέρας δύο αγοριών. Ασχολείται ανέκαθεν με το μπάσκετ από την Ακαδημία της Νικόπολης.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1424 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.