Ο Πρ. του Εμπ. Συλλόγου Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας στον Prisma 91,6: Ελπίζω ο Δήμος Άρτας να μάθει από τα λάθη του στο Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Τα στοιχεία που έχει ο εμπορικός σύλλογος Άρτας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσον αφορά την επισκεψιμότητα που είχε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Άρτα, ανέφερε μιλώντας στον Prisma  91,6 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας Δημήτρης Χουλιάρας.

Ανέφερε  ότι υπήρχαν πολλοί ανασταλτικοί παράγοντες που μείωσαν την επισκεψιμότητα σε αυτό του, κάνοντας λόγο για λάθος σχεδιασμό καθώς και το εισιτήριο που απέτρεψε πολίτες να το επισκευτούν.

Ωστόσο ανέφερε ωστόσο ότι έγινε μια αρχή λέγοντας ότι του χρόνου ο Δήμος να ακούσει και τους φορείς, να δει τα λάθη της και να είναι πιο οργανωμένοι.

Με αφορμή τις εκπτώσεις που έχουν ξεκινήσει ο Δημήτρης Χουλιάρας υπογράμμισε ότι αυτό είχε αντίκτυπο τα Χριστούγεννα στον τζίρο των καταστημάτων,  καθώς η αγορά της Άρτας είχε καθίζηση, και δεν λειτούργησε όπως έπρεπε, με τους καταναλωτές να περιμένουν τις εκπτώσεις για πιο οικονομικές  αγορές.

Επίσης  εξέφρασε και την ικανοποίησή του για τα για την ανταπόκριση που έχει η προσπάθεια εθελοντισμού με την ονομασία “παίζουμε και προσφέρουμε”. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και να διατεθούν σε άπορες οικογένειες κάνοντας λόγο ότι για πρώτη φορά γίνεται μία συλλογική προσπάθεια που θα διασφαλίσει ότι ταυτόσημα θα πάνε σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22704 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.