Ο Παύλος Σαραμπασίνα στον Prisma 91,6: “Μας τραβάει το νερό η Λευκάδα” – “Ο δήμαρχος έχει διατάξει ΕΔΕ για τις γαλάζιες σημαίες”

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παύλος Σαραμπασίνας μίλησε στον Prisma 91,6 προκειμένου να κάνει λίγες μέρες πριν την αλλαγή σκυτάλης στο Δήμο έναν απολογισμό τόσο για το έργο του όσο και ολόκληρης της δημοτικής αρχής.

Σχετικά με την καθαριότητα:  Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ανέφερε έγινε μια παρέμβαση για την αποκατάσταση του χώρου στον Κούκο, «έχει γίνει πλέον πλήρης αποκατάσταση και είμαστε έτοιμοι να γίνει μια σύσκεψη με τους φορείς για τη διαχείριση» σημείωσε. Παράλληλα ανέφερε ότι υπήρχε πρόβλημα με τα ογκώδη: «πράγματι, υπήρχε πρόβλημα με τα ογκώδη, έχουμε ξεκινήσει την αποκομιδή» ανέφερε. Σε σχέση με τον καθαρισμό  του πρασίνου ανέφερε ότι υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση λόγω μια ένστασης από κάποιον εργολάβο από τα Ιωάννινα σχετικά με έναν καταστροφέα και υπήρχε δίμηνη καθυστέρηση ωστόσο πλέον οι καθαρισμοί γίνονται κανονικά.

Σχετικά με το καταφύγιο και τα αδέσποτα ζώα ο κ Σαραμπασίνας ανέφερε: «Με τα αδέσποτα έγινε μεγάλη προσπάθεια, με τη βοήθεια της φιλοζωικής, τώρα μέσα στην πόλη δεν υπάρχουν πολλά σκυλιά, είναι λίγα, το καταφύγιο είναι σε καλή κατάσταση, έχουν μπει πάνελ πάνω από τα σπιτάκια, έγινε καλός καθαρισμός…».

Για τις συχνές διακοπές νερού στην Πρέβεζα: Ο Αντιδήμαρχος ανέφερε «ψάχνοντας το είδα για πρώτη φορά τη Λευκάδα να μην παραπονιέται για το νερό ενώ παίρνουμε από τον ίδιο αγωγό. Έμαθα ότι τέλος Ιουλίου η Λευκάδα έβαλε 2 booster τα οποία παίρνουν νερό με μεγάλη πίεση και έχω την αίσθηση ότι προφανώς μας τραβάει η Λευκάδα με μεγάλη πίεση το νερό και ένα μέρος από το νερό που έπρεπε να πάρει η Πρέβεζα πηγαίνει στη Λευκάδα».

Σχετικά με την απώλεια των γαλάζιων σημαιών από τις παραλίες του Δήμου Πρέβεζας ανέφερε: «Ο δήμαρχος έχει διατάξει ΕΔΕ στους υπαλλήλους που έχουν την ευθύνη. Το τμήμα προγραμματισμού έπρεπε να το έχει δει πολύ νωρίτερα». Ο κ Σαραμπασίνα εξήγησε ότι δεν είχαν φτιαχτεί τα ταμπλό με τα έγγραφα και κάποιοι διάδρομοι, δηλαδή λεπτομέρειες που δεν απαιτούσαν ιδιαίτερα δύσκολή εργασία.

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παύλου Σαραμπασίνα:

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1680 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.