Ο Παύλος Φραγκούλης στον Prisma 91,6

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν το πρωινό της Τρίτης 11 Φλεβάρη,στον primsa 91,6, ο Βασίλης Ιωάννου με τον περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης «Ήπειρος Όλον» Παύλο Φραγκούλη.

Ο κ. Φραγκούλης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που του τέθηκαν, αναφέρθηκε στην 6μηνη εμπειρία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, στα θέματα που ανέδειξε η παράταξή του και αυτός προσωπικά με τις ερωτήσεις που κατέθεσε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μεγάλα έργα της περιοχής και του νομού.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Φραγκούλης αρχικά ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την υποστήριξη που του παρείχαν στις τελευταίες εκλογές, τονίζοντας ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να συμμετέχουν στα κοινά και «να παίρνουν σιγά-σιγά την κατάσταση στα χέρια τους».

Στη συνέχεια επισήμανε ότι ανεξάρτητα της συμπεριφοράς του Περιφερειάρχη που λειτουργεί μονοπαραταξιακά, ο ρόλος της αντιπολίτευσης στο ΠΣ, είναι « να καταγράφονται τα κακώς κείμενα» και γι’ αυτό η παράταξή του και αυτός προσωπικά ασκούν υπεύθυνη και δημιουργική αντιπολίτευση.

Σχετικά με τα θέματα που ανέδειξαν στο Π.Σ. ο κ. Φραγκούλης ανέφερε ότι έκαναν παρεμβάσεις για τον προϋπολογισμό, για το αγροτικό ζήτημα και συγκεκριμένα για το πρόγραμμα νέων αγροτών, για το μεταναστευτικό, αλλά και για το μεγάλο θέμα που αφορά την Ιόνια οδό και συγκεκριμένα τον άξονα «Ιωάννινα-Κακαβιά».

Αναφέρθηκε στα μεγάλα θέματα της περιοχής που ανέδειξε με τις ερωτήσεις του, όπως οι οδικές συνδέσεις, το πρόβλημα με τα διόδια του Ακτίου, αλλά και για την Κυριακάτικη λειτουργία του jumbo.

Τέλος ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο κ. Φραγκούλης δεν απέφυγε να απαντήσει και για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Στη συνέχεια ακολουθεί ολόκληρο το ηχητικό από τη συνέντευξη του Παύλου Φραγκούλη, στον Βασίλη Ιωάννου.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3098 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.