Ο Παναγιώτης  Σούρδης με την «Ανάπτυξη Τώρα» και τον υπ. δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμη  υποψηφιότητα από τη Δημοτική Ενότητα Λούρο του Δήμου Πρέβεζας τον Παναγιώτη  Σούρδη. Ο Κ. Σούρδης είναι πρόεδρος στον σύλλογο ΣΚΑΛΑΣ του Λούρου, είναι μέλος των αιμοδοτών σκάλας Λούρου και έχει έντονη δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της δημοτικής ενότητας Λούρου.

«Η αγάπη μου για τον τόπο, η προοπτική ανάπτυξης και η λύση των καθημερινών προβλημάτων της περιοχής μου με οδήγησαν στο να αποδεχθώ την πολύ  τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον Γιώργο Νίτσα. Στο πρόσωπό του βρήκα έναν άνθρωπο που εμπιστεύομαι και μπορεί να δώσει λύση σε όλα τα προβλήματα της περιοχής μας».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας φανερά ικανοποιημένος δήλωσε : «Έχουμε τη  χαρά να υποδεχόμαστε ένα ακόμη μέλος της κοινωνίας της δημοτικής ενότητας  Λούρου  του δήμου Πρέβεζας. Καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη παράταξή μας τον Παναγιώτη  και όλοι και όλες μαζί  θα δώσουμε  από κοινού τον αγώνα για τη δημοτική αλλαγή. Με τη βοήθεια των δημοτών από όλο το δήμο Πρέβεζας και τα μηνύματα νίκης που φτάνουν από κάθε γωνιά του δήμου μας επιδιώκουμε  μια καθαρή νίκη την Πρώτη Κυριακή».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2085 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.