Ο Νίκος Τζίμας μιλάει για την επίσκεψη Μητσοτάκη σε Ιωάννινα – Άρτα, σχολιάζει την πολιτικη επικαιρότητα και απαντά σε δημοσίευμα σχετικά με τη δράση κατά του AIDS της ΝΟΔΕ

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 για την πολιτική επικαιρότητα, την επίσκεψη Μητσοτάκη σε Άρτα και Ιωάννινα και τις δράσεις της ΝΟΔΕ.

Αρχικά σχολίασε την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Άρτα και τα Ιωάννινα, αναφέρθηκε στη διοργάνωση και την παρουσία των μελών της ΝΟΔΕ και σημείωσε ότι η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ δυνατή και μεγάλο πλήθος παραβρέθηκε για να ακούσει τη συμφωνία αλήθειας που προτείνει το κόμμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πέρας της ενημέρωσης από φορείς της περιοχής, αναφέρθηκε σε δήλωσή του όπως τόνισε ο κ Τζίμας στο αεροδρόμιο του Ακτίου, που πρέπει να αναβαθμιστεί ως κεντρικός πυλώνας, κεντρική πύλη,  για τη Δυτική Ελλάδα κάτι που ούτως ή άλλως αποτελεί στόχο για τη Fraport. Παράλληλα ο Νίκος Τζίμας τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στους οδικούς άξονες. «Είναι προφανές ότι στην επόμενη ημέρα, ειδικά για το κομμάτι Αμβρακία – Άκτιο, ευελπιστούμε ότι εφόσον έγινε και η αναφορά, θα δώσει όλες τις δυνάμεις για να το υλοποιήσει» σχολίασε.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ μίλησε για τις δράσεις της ΝΟΔΕ και αναφέρθηκε στην χθεσινή εκδήλωση που έγινε για την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. O κ Τζίμας αφού συνεχάρη την Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη της οποίας ήταν η ιδέα, απάντησε σε δημοσίευμα τοπικού μέσου που με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε τη δράση.

Συγκεκριμένα απαντώντας σε άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας Prevezaposto ο Νίκος Τζίμας ανέφερε: «Ξεκινώντας μόνο από τον τίτλο, ότι ok το πιάσαμε το υπονοούμενο με τα προφυλακτικά, να ξέρετε ότι εμείς δεν μιλάμε με υπονοούμενα στη ΝΔ και ειδικότερα στη ΝΟΔΕ Πρέβεζας. Είμαστε κρυστάλλινοι, είμαστε διαυγείς είμαστε προσηλωμένοι σε ένα τρίπολο που μιλάει για τιμιότητα, ηθική και αγάπη προς την παράταξη. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όσοι μαζί μας ασχολούνται. Έτσι λοιπόν δεν έχουμε κανένα υπονοούμενο με τα προφυλακτικά. Και θέλω να σας πω ότι ούτε έχουμε ιδιαίτερη προτίμηση όπως αναγράφει το συγκεκριμένο δημοσίευμα με τη συγκεκριμένη εταιρία που έχει προμηθεύσει το υλικό. Όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει στην κεντρική ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ και μπορεί να αναγνώσει το δελτίο τύπου, γιατί μιλά και για αρνητικούς συνειρμούς ο κ Λούπας, θα δείτε ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα δράσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφορικά με την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS. Έτσι υπάρχει η κεντρική εκδήλωση στο ΕΚΠΑ, μια εκδήλωσε στο πανεπιστήμιο Αθηνών, ο φωτισμός, η δράση στα προπύλαια του πανεπιστημίου με κινητή μονάδα για εξέταση καθώς και σταντ για τη διανομή ενημερωτικού υλικού και προφυλακτικών.(…)Τα προφυλακτικά απευθύνονται στη νεολαία και όχι στην τρίτη ηλικία. Στο δελτίο τύπου του ΚΕΕΛΠΝΟ στην παράγραφο 3 αναφέρεται συνεργασία με την εταιρία παραγωγής προφυλακτικών Durex – διάθεση δωρεάν στο ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να διανεμηθούν σε δράσεις του οργανισμού. Έτσι λοιπόν στην αναφορά του κ Λούπα ότι μάλλον το παράκανε η ΝΟΔΕ δείχνοντας την προτίμησή της σε συγκεκριμένη μάρκα προφυλακτικών, του στέλνουμε το Δ.Τ. ότι δεν έχουμε καμία προτίμηση, με τη συγκεκριμένη εταιρία συνεργάζεται το ΚΕΕΛΠΝΟ μαζί της». Σε σχόλιο ότι το δημοσίευμα έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα ο Νίκος Τζίμας απάντησε «Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται με μορφή αστείου. Συνειρμοί ότι θα έρθει η Νέα Δημοκρατία και θα κάνει αυτό που λέει το δημοσίευμα είναι εκ του πονηρού. Είμαστε κρυστάλλινοι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε έρχεται να κάνει ρεβανσισμό. Έρχεται καθολικά να εφαρμόσει την αξιοκρατία, την αξιολόγηση, την αριστεία και εν κατακλείδι την κινητικότητα, αν κάποιοι τη φοβούνται αυτό είναι το πρόβλημά τους. Αν θέλει περισσότερες πληροφορίες ο κ Λούπας να ζητήσει πληροφορίες από τον κ Πολάκη που συνεργάζεται με τη Durex».

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ανακοίνωσε ότι 9 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜΤΟ Ζηρού και θα έρθει ο κ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Νίκος Τζίμας σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονία που δείχνει διπλάσια ποσοστά στη ΝΔ σε σχέση με  το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ανέφερε ότι βλέπει και τον κόσμο ο οποίος ζητά και περιμένει τη Νέα Δημοκρατία να κάνει την πολιτική αλλαγή. Σε σχέση με το ενδεχόμενο εκλογών ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας σημείωσε ότι ο ίδιος θεωρεί ότι όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερο θα είναι για τη χώρα. Ωστόσο για το αν θα γίνουν σύντομα ανέφερε «δεν τις βλέπω κοντά, δύσκολα θα αφήσουν τις καρέκλες τους οι υπουργοί».

Ακούστε το απόσπασμα:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23966 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.