Ο Μάνθος Μαλεκάκης για το “Αdults in the Room”: Η ταινία δέχεται εν τέλει τόσο κριτική γιατί επαναφέρει στο πολιτικό διάλογο κρίσιμα ερωτήματα

Την Δευτέρα 7/10 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ” στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος τηλεφωνικά του Χρήστου Τσούτση στην εκπομπή ήταν ο Μάνθος Μαλεκάκης.

O Μάνθος Μαλεκάκης συμμετείχε στην πρόσφατη και πολυσυζητημένη ταινία του πολυβραβευμένου Κώστα Γαβρά ”Αdults in the Room” υποδυόμενος τον Κλάους Ρέγκλινγκ.
Η ταινία του γνωστού και επιτυχημένου σκηνοθέτη κ Γαβρά ”Αdults in the Room” είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του πρώην υπουργού οικονομικών,συγγραφέα, επικεφαλή και γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάννη Βαρουφάκη.

” Η συζήτηση για την ταινία δεν έχει να κάνει με τις προθέσεις του σκηνοθέτη αλλά σε σχέση με το αποτέλεσμα του 2015 στο δημοψήφισμα- τομή”.

“Καλό είναι να μιλήσουμε τώρα για τα γεγονότα- αυτά δηλαδή που ζούμε και αφορούν τις ζωές μας , οι ιστορικοί του μέλλοντος ας κρίνουν αυτοί με την δική τους ματιά μια άλλη σκοπιά αλλά και την ιστορία”.

” Η γκρίζα διαφήμιση στην ταινία θα την βοηθήσει”.

” Η ταινία δέχεται εν τέλει τόσο κριτική γιατί επαναφέρει στο πολιτικό διάλογο κρίσιμα ερωτήματα”

Ο κ. Μαλέκακης τόνισε την άποψη του ότι η ταινία θα πάει καλά και επίσης ότι η συμμετοχή στο συγκεκριμένο έργο ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία.

Τέλος ο κ. Μαλεκάκης ανέφερε ότι ”ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πλήρως τι διακυβεύεται στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων- και αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος τους”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3096 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.