Ο Λούρος Πρέβεζας γιορτάζει τη μνήμη του Αγίου Βαρνάβα – Έντονη χαλαζόπτωση την ώρα του εσπερινού (Φώτο)

Τον Πολιούχο και Προστάτη της Άγιο Απόστολο Βαρνάβα τίμησε χθες Δευτέρα 10 Ιουνίου η Τοπική Κοινότητα Λούρου. Στις 19.00 μ.μ τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός όπου χοροστάτησε και κήρυξε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος.

Το παρών έδωσαν αρκετοί πιστοί τόσο από την περιοχή του Λούρου αλλά και από τις γύρω περιοχές, ενώ παρευρέθηκαν και ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Μπάρκας ο βουευτής Πρέβεζας κ. Γιαννάκης,ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης, οι Αντιδήμαρχο Λούρου κ, Κακιούζης, ο Πρόεδρος της ΤΚ. Λούρου, κ.Γκούρας, ο κ Νίτσας και ο κ Ροπόκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ Γούσης, Παππάς, Φραγκούλης και πλήθος πιστών ντόπιων και επισκεπτών.

Κατά την εξέλιξη του εσπερινού και ενώ επικρατούσε έντονη ζέστη,  ο καιρός άλλαξε πολύ γρήγορα και σχεδόν “ξαφνικά” άρχισε να πέφτει χαλάζι σε μέγεθος μεγαλύτερο από φουντούκι. Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση με τους πιστούς να αναζητούν στεγασμένα μέρη προκειμένου να προστατευθούν από τη χαλαζόπτωση ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και έντονη βροχόπτωση.

          

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23961 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.