Ο Λάμπρος Λαδιάς με την «Ανάπτυξη Τώρα» και τον υπ. δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα

Αποδεχόμενος  την πρόταση που του  έγινε από τον επικεφαλής της παράταξής μας και υποψήφιο δήμαρχo κ. ΝΙΤΣΑ ΓΙΩΡΓΟ, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος στην δημοτική ενότητα Λούρου  ο Λάμπρος Λαδιάς. Ο κ. Λαδιάς   είναι συνταξιούχος ταχυδρόμος. Πρώην συνδικαλιστής στα ΕΛΤΑ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Ο κ. Λαδιάς  αφού ευχαρίστησε τον κ. Νίτσα για την πρόσκληση – πρόταση δήλωσε: Δεν μπορούσα  να μην αποδεχθώ την πρόταση του κ. Νίτσα ύστερα από την ανάλυση που μου έκανε για το σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής του Λούρου και γενικότερα του δήμου μας. Θεωρώ υποχρέωση όλων μας να συμμετέχουμε ενεργά και με όλες τις δυνάμεις μας για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Με τον κ. Νίτσα δεν γνωριζόμασταν αλλά βλέποντας την διάθεση, την γνώση και το πάθος του για την περιοχή, αλλά και για τους συνδημότες μας με ενέπνευσε να συμπορευθούμε. Ο κ. Νίτσας θεωρώ πως είναι έτοιμος  να αναλάβει τον  δήμο της Πρέβεζας. Έτσι αποφάσισα και εγώ να συμμετέχω σε αυτή την πλατιά κοινωνική συμμαχία που δημιουργείται στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ . Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αφού ευχαρίστησε τον κ.Λαδιά  για την συμμετοχή,   του  ευχήθηκε καλό αγώνα  και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα λόγια του και οι προθέσεις του. Καλό αγώνα.

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2390 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.