Ο Κώστας Μπάρκας στον Prisma 91,6: “Η συνεργασία μου με τον Κυβερνητικό Βουλευτή, θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη…”

“Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το αίτημα για νέο νοσοκομείο και θα πιέσει γι’ αυτό…”

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνομιλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ακροατές του prisma 91,6, το πρωί της Δευτέρας μεταξύ του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Πρέβεζας κ. Κώστα Μπάρκα και του Βασίλη Ιωάννου, ο οποίος  επιμελείται και παρουσιάζει την συγκεκριμένη ενημερωτική εκπομπή.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την αναγκαιότητα ανέγερσης νέου νοσοκομείου στην Πρέβεζα, θέμα το οποίο αποτέλεσε και τον βασικό σχολιασμό από τον Βασίλη Ιωάννου, με την ευκαιρία ότι το τελευταίο διάστημα έχει έρθει και πάλι στην επικαιρότητα.

Ο κ. Μπάρκας τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πήρα την πρωτοβουλία να συζητήσω με τους φορείς,  μέσω τηλεδιάσκεψης και για τα ζητήματα της υγείας, στην οποία και υπήρχε μεγάλη συμμετοχή. Αυτό που βγήκε μέσα από αυτή τη σύσκεψη ως κοινή αντίληψη και απαίτηση, είναι το αίτημα, ο νομός Πρέβεζας να αποκτήσει ένα καινούριο νοσοκομείο, κάτι στο οποίο συμφωνεί και ο νέος διοικητής του νοσοκομείου, όπως βέβαια συμφωνούσε και ο προκάτοχός του..»

Στη συνεχεία ο Βουλευτής επισήμανε ότι τώρα είναι ευνοϊκή η συγκυρία ώστε να υπάρξουν τα απαραίτητα  εργαλεία, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου  και να θωρακιστεί έτσι ακόμη περισσότερο το δημόσιο σύστημα υγείας στην περιοχή.

Απαντώντας μάλιστα στο ερώτημα αν το αίτημα της ανέγερσης νέου νοσοκομείου θα γίνει και επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μπάρκας τόνισε

«..Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα πλέον θα πιέσει, θα διεκδικήσει και θα προτείνει τρόπους χρηματοδότησης  του έργου, προκειμένου το αίτημα όλων των φορέων και των πολιτών του νομού να γίνει πραγματικότητα..»

Στη συνέχεια ο κ. Μπάρκας κατέθεσε τις απόψεις του για την πολιτική της Κυβέρνησης και τα μέτρα που λαμβάνει προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ύφεση και η ανεργία, ενώ τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ότι θα πρέπει σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το κόμμα του δεν είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο..

Τέλος ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και σε διάφορα εκκρεμή έργα που αφορούν το νομό Πρέβεζας αλλά και την ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας ότι παίρνει διάφορες πρωτοβουλίες και θα συνεχίσει και στο μέλλον να το κάνει , προκειμένου τα μεγάλα οδικά κυρίως έργα να «ξεκολλήσουν», ενώ για τη συνεργασία του με τον Κυβερνητικό Βουλευτή του νομού τόνισε ότι θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη…

Στη συνέχεια ακολουθεί ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Μπάρκα στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου στον prisma 91,6.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2859 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.