Ο Κώστας Μπάρκας στον Prisma 91,6 για την πολιτική επικαιρότητα, το θέμα του κέντρου Υγεία Πάργας και του Κέντρου φιλοξενίας στη Φιλιππιάδα

Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ κ Κώστας Μπάρκας ήταν καλεσμένος στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 προκειμένου να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

Ο Βουλευτής σημείωσε ότι έγινε ένας δομικός ανασχηματισμός που δίνει μια προοπτική στην κυβέρνηση. Παράλληλα σχολίασε ότι ο στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει άμεσα η δεύτερη αξιολόγηση προκειμένου να ανοίξει η συζήτηση για την απομείωση του χρέους.

Ο Κώστας Μπάρκας σημείωσε ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές καθώς αυτή η κυβέρνηση έχει μόλις έναν χρόνο και θα φτάσει έως το 2019. Σχολιάζοντας την απομάκρυνση Φίλη από το Υπουργείο Παιδείας ο βουλευτής τόνισε ότι ο τέως Υπουργός Παιδείας δέχθηκε «bullying» από τα ΜΜΕ και δεν βγήκαν προς τα έξω όσα πέτυχε όπως ότι τα σχολεία ανοίξανε σε όλη τη χώρα χωρίς κενά κτλ .

Ο βουλευτής μίλησε και για το θέμα του κέντρου Υγείας της Πάργας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για συνεχή του λειτουργία του, αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιήσει συναντήσει με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα και τον διοικητή του ΕΚΑΒ στην Αθήνα με διεκδίκηση την τοποθέτηση επικουρικών ιατρών στην Πάργα προκειμένου να καλυφθούν οι εφημερίες.

Ο κ Μπάρκας ανέφερε ότι αύριο Τετάρτη θα παρευρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζηρού και θα κάνει ενημέρωση το Δ.Σ. σχετικά με τη διαδικασία για τη διαχείριση του κέντρου φιλοξενίας και το θέμα της εκπαίδευσης.

Ακούστε το απόσπασμα:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.