Ο Ιωσήφ Στύλος με τον Γιώργο Νίτσα και την “Ανάπτυξη Τώρα” -βίντεο-

Την επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, με την “Ανάπτυξη Τώρα” Ιωσήφ Στύλου, έκανε το απόγευμα της Κυριακής 4/11, ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Νίτσας.

Εισαγωγικά ο κ. Νίτσας παρουσίασε τον ελεύθερο επαγγελματία Ιωσήφ Στύλο και ανέφερε: “Ο Ιωσήφ Στύλος, θεωρώ ότι προσδίδει μια μεγάλη δυναμική στον συνδυασμό μας, ένας άνθρωπος που ακούει τα προβλήματα των επαγγελματιών αλλά παράλληλα βιώνει τα προβλήματα των μικρομεσαίων, του πολίτη, του αγρότη, μέσα από τις δικές του επιχειρήσεις. Επίσης, θεωρώ ότι με την σημερινή παρουσίαση κλείνει ο πρώτος κύκλων των πρώτων πέντε ατόμων, θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάποιες περιοδείες, σε συλλόγους, φορείς κτλ και αμέσως μετά, την επόμενη βδομάδα, θα ξεκινήσουμε να παρουσιάσουμε τον δεύτερο κύκλο των παρουσιάσεων των δημοτικών και τοπικών συμβούλων”.

Ο κ Στύλος ανέφερε: “Είμαι μαζί με την Ανάπτυξη Τώρα, εδώ και οχτώ χρόνια, πίστεψα και πιστεύω σε αυτή την ομάδα, είναι μια ανεξάρτητη ομάδα, με νέους ανθρώπους που αγωνιούν για την πόλη, έχουμε πρόγραμμα, πιστεύω πως είμαστε σε τέτοια φάση στη πόλη που πρέπει κάτι να αλλάξουμε, είμαστε στο τέρμα, ειδικά ο πρωτογενής τομέας με τον οποίον ασχολούμαι είναι σε απελπισία και είναι αυτό που λέω συνέχεια, ότι ο πεθαμένος δεν διαπραγματεύεται, μιλάω για τον τομέα μου, γιατί, για τον τουρισμό δεν γνωρίζω, απλά βλέπω ότι υπάρχει μια κίνηση ανοδική λόγω των επαγγελματιών, δεν βλέπω να γίνεται κάτι σωστό με πρόγραμμα, όπως δεν γίνεται και στην δουλειά μου με πρόγραμμα, είμαστε η μοναδική περιοχή στην Ελλάδα που δεν έχουμε ονομασία προέλευσης τα προιόντα μας. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα θα δώσουμε και την ψυχή μας, ακομμάτιστα”.

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση και τις δηλώσεις:

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1040 Articles
(ΜΑ) Νέα Δημοσιογραφία - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.