Ο ηλεκτρονικός Κώστας Παπαδιώτης στο συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου «Δήμος της καρδιάς μας!»

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου (Κώστα) Παπαδιώτη.

Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της σημερινής συνάντησης συνεργασίας που είχε στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, ως προς την ανάπτυξη του τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού της Ανάπτυξης , πραγματοποιήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του Ηλεκτρονικού και ιδιοκτήτη της «INFONET Πληροφορική» με καταγωγή από το άνω Κοτσανόπουλο – Λούρου κ. Κώστα Παπαδιώτη.

Η υποψηφιότητα του δραστήριου πολιτικά, συνδικαλιστικά και κοινωνικά κ. Κώστα Παπαδιώτη ο οποίος δραστηριοποιείται στην Πρέβεζα και κυρίως ενός επαγγελματία των νέων τεχνολογιών και της ψηφιακής εποχής στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ο οποίος Συνδυασμός έχει στις βασικές του προτεραιότητες την ένταξη του Δήμου μας στη ψηφιακή πραγματικότητα, – τομέα στον οποίο ο Δήμος Πρέβεζας παρουσιάζει μεγάλη καθυστέρηση και έλλειμμα ψηφιακών υποδομών και λειτουργιών –  συμβολίζει την επιλογή της ανάπτυξης της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»  Κώστας Παπαδιώτης  δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του κ. Κώστα Παπαδιώτη τα ακόλουθα:

«Αποτελώ από χρόνια ενεργό μέλος της κοινωνίας των δημοτών στην Πρέβεζα και είναι γνωστή και καταγεγραμμένη η δράση μου από τις θέσεις που είχα την τιμή να έχω στο παρελθόν σε συλλογικά, συνδικαλιστικά, κοινωνικά αλλά και πολιτικά σωματεία και όργανα. Συμμετέχω από την πρώτη στιγμή της δράσης του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, με τον οποίο συμμερίζομαι απόλυτα τη σπουδαιότητα της αναγκαιότητας του τεχνολογικού εκσυγχρονισμού και το πέρασμα του Δήμου μας στο σήμερα -διότι λειτουργούμε στο χθες- για την πρώτη φάση της ψηφιακής εποχής και των πλεονεκτημάτων της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, βάζοντας έτσι τα θεμέλια του αύριο. Πιστεύω ότι η πρόταση της «Νίκης των Δημοτών» του νέου και ποιοτικού Συνδυασμού μας, αποτελεί ξεκάθαρα τη συγκροτημένη και την πιο δομημένη, καθώς και τη σύγχρονη επιλογή για τους Δημότες του «ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» οι οποίοι απαιτούν όσο ποτέ ένα σύγχρονο και αναπτυξιακό αύριο με σχέδιο και αποτέλεσμα στην καθημερινότητα των Δημοτών.»

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τον κ. Κώστα Παπαδιώτη στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Ο κ. Κώστας Παπαδιώτης του Αλέξανδρου, έχει καταγωγή από το Άνω Κοτσανόπουλο Πρέβεζας. Σπούδασε Ηλεκτρονικός και ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας. Μετά την αποφοίτησή του από τη Σχολή Ηλεκτρονικών στην Αθήνα, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και αμέσως μετά εργάστηκε σε εταιρείες πληροφορικής της πρωτεύουσας έως και το 1996 όπου και δημιούργησε στην Πρέβεζα την INFONET ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ την οποία και λειτουργεί έως και σήμερα ως ιδιοκτήτης. Είναι νυμφευμένος με την Αικατερίνη Κουμπούλη, υπάλληλο της διεύθυνσης κτηνιατρικής ΔΑΟΚ Πρέβεζας και έχουν 2 αγόρια.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει:

  • Μέλος ΔΣ Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας
  • Μέλος ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας
  • Μέλος ΔΣ Συλλόγου Πληροφορικής Ηπείρου
  • Μέλος Ερανικής επιτροπής αναστήλωσης Ι.Μ Αβάσσου
  • Μέλος ΔΣ Πολιτιστικού Συλλόγου Λάκκας Σουλίου «Ο Αβάσσος»
  • Μέλος ΔΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 5 Δημ. Σχολείου Πρέβεζας
  • Μέλος ΟΔΟΠΑ-ΛΕΚ Πρέβεζας και Ορειβατικού Συλλόγου Πρέβεζας
Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2397 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.