Ο ιατρός γενικός χειρουργός Dr. Γιάννης Γεωργίου στο συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου «Δήμος της καρδιάς μας!»

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα ενός λαμπρού επιστήμονα και αγαπητού Πρεβεζάνου του Γενικού Χειρουργού κ. Γιάννη Γεωργίου .

Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της πρωινής συνάντησης συνεργασίας που είχε στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, ως προς την ανάπτυξη της θεματικής υγεία και κοινωνική πολιτική για την πρόληψη και τις δυνατότητες ενημέρωσης και εκπαίδευσης των Δημοτών και ιδίως των νέων παιδιών του τομέα «Ποιότητα Ζωής» στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού, (δείτε στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα www.dimoskardiasmas.gr) πραγματοποιήθηκε και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του καταξιωμένου επιστήμονα του Ιατρού Dr. Γιάννη Γεωργίου.

Η υποψηφιότητα ενός ακόμα ικανού Πρεβεζάνου επιστήμονα, ενός ιατρού, και δε του Γενικού Χειρουργού του Νοσοκομείου του Δήμου μας στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!», ενισχύει ακόμα περισσότερο το ήδη ποιοτικό ψηφοδέλτιο σε ήθος και σε τεχνοκρατική κατάρτιση αλλά και αποτελεί την εγγύηση γνώσης της και της επιστημονικής εξειδίκευσης που θα χαρακτηρίζει τους επικεφαλής των Θεματικών Ομάδων Εργασίας στην αυριανή διακυβέρνηση του Δήμου μας, με τη Νίκη των Δημοτών στις Δημοτικές Εκλογές και την εκλογή του Νίκου Γεωργάκου καθώς και της εξαιρετικής ομάδας που κάνει τη διαφορά του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»  .

 

Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» Dr Γιάννης Γεωργίου δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

«Η επιστροφή  στην πατρίδα και η ευκαιρία που μας δίνει ο Νίκος Γεωργάκος με τον συνδυασμό του, δημιούργησαν την τόσο αναγκαία βάση για να εκφράσουμε τις σκέψεις, την αγωνία, τις απόψεις μας και να δείξουμε πως μπορούμε να προσφέρουμε στο συμπολίτη μας. Σήμερα ο Δήμος μας βρίσκεται σε λειτουργική καταστολή και χρήζει άμεσης θεραπείας και οργανικής αναδόμησης διαμέσου των υγειών και χωρίς παθογένειες και κληρονομικών νοσημάτων «κυττάρων» της κοινωνίας μας. Ο Δήμος της καρδιάς μας που τόσο πολύ αγαπώ, πρέπει και οφείλει να αποτελεί ένα υγιή και λειτουργικό ζωντανό οργανισμό και όχι ένα σύνολο μη λειτουργικών διαδικασιών που επιβιώνει στην τεχνική υποστήριξη της εσωστρέφειας και της μη ανάπτυξης. Η αγωγή της ίασης είναι μία και βασίζεται στην οργάνωση με στρατηγικό καταρτισμένο σχεδιασμό εξειδικευμένης γνώσης ανά πεδίο για το οποίο ήδη εργαζόμαστε σε συνέργια με τους Δημότες, με όραμα να ανοίξουμε τις πόρτες του Δήμου μας σε όλο τον κόσμο, με εξωστρέφεια με εγχώριες και διεθνής συνεργασίες και προγράμματα και βασικά ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα μέσα από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας των ίδιων των Δημοτών, πάντα με ήθος και ομαδική εργασία όπως και πράττει ο Συνδυασμός μας  «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!». »

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε το Γιατρό μας Dr Γιάννη Γεωργίου MD cPhD στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

Ο Γιάννης Γεωργίου γεννήθηκε στην Πρέβεζα και είναι γιος του Λάκη Γεωργίου γνωστού από την δουλειά του ως εργοδηγός της ΔΕΗ και της Βασιλικής Παπαζαφειράτου με το γνωστό σε όλους πρατήριο καυσίμων στο λιμάνι της πόλης μας. Αποφοίτησε από το 1ο λύκειο της Πρέβεζας και σπούδασε στο τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας του ΑΤΕΙ Αθήνας όπου και αρίστευσε και έλαβε και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Στην συνέχεια εισήχθη στην ιατρική σχολή του ΕΚΠ Αθηνών και από το 2000 ασκεί το ιατρικό επάγγελμα με μεγάλη επιτυχία υπηρετώντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας με ειδίκευση στην Γενική Χειρουργική.  Την παρούσα περίοδο ολοκληρώνει  τη Διδακτορική του Διατριβή του  στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ, Μέλος της ΕΚΟ ιατρών της ΝΔ, υποψήφιος για τον ιατρικό σύλλογο της Αθήνας και τον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο με την ΔΗΚΙ , επί υπουργίας Νικήτα Κακλαμάνη τοποθετήθηκε μέλος του ΔΣ της Α’ ΔΥΠΕ. Προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου για 6 χρόνια και ήταν ο πρώτος που διενέργησε χειρουργικές επεμβάσεις σε αυτό το νησί του Αιγαίου. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων (ΣΕΤΥΝΟΚ) και της ΠΟΕΔΗΝ. Είναι παντρεμένος με την Gulriz (Τζούλη) Gundogdu, φιλόλογο καθηγήτρια, που έχει γεννηθεί στη Σινώπη του Ευξείνου Πόντου. Από το καλοκαίρι του 2018 υπηρετεί στο ΓΝ Πρέβεζας.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1145 Articles
(ΜΑ) Δημοσιογράφος - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.