Ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας εφιστά τη προσοχή στους πολίτες να μην εμπιστεύονται διάφορους επιτήδειους που υποδύονται τον Ιατρό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Είναι υποχρέωση του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους συμπολίτες μας να μην εμπιστεύονται διάφορους επιτήδειους που υποδύονται τον Ιατρό και απαιτούν υψηλές αμοιβές για θεραπείες με άγνωστα φάρμακα που ενίοτε χορηγούνται και με ενδαρθρικές ενέσεις αλλά επίσης να είναι προσεκτικοί με όλα τα σκευάσματα τα οποία χαρακτηρίζονται ως βοηθήματα και πωλούνται καθημερινά από τηλεοπτικά κανάλια τα οποία είναι αμφιβόλου ποιότητος και μη ελεγχόμενα από τον ΕΟΦ τα οποία το μόνο που βοηθούν σίγουρα είναι αυτόν που τα διακινεί. Επίσης συστήνουμε σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις ηλεκτρονικές αγορές φαρμάκων μέσω διαδικτύου.

            Συστήνουμε τη διερεύνηση της ιατρικής ταυτότητας η οποία μπορεί να γίνει:

  1. Eίτε μέσω της ιστοσελίδας του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας www.isprevezas.gr, όπου είναι καταχωρημένα τα ονόματα των Ιατρών μελών του Ιατρικού Συλλόγου.
  1. Είτε παρατηρώντας τα διακριτικά στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, Α.Μ. Συλλόγου, αριθμό άδειας ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος) που θα πρέπει να αναφέρονται στις πινακίδες που είναι αναρτημένες στις εξώπορτες των ιατρείων.
  1. Eίτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον υπάλληλο του Συλλόγου στο τηλ. 2682025515.

Με Τιμή για το ΔΣ,

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

             Δήμας Θωμάς                                            Σουμαλεύρης ΔημήτριοςΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2859 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.