Ο Γιώργος Πρέντζας υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Prisma 91,6

Ο Γιώργος Πρέντζας είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με την Λαϊκή Συσπείρωση . Γεννήθηκε στην Γερμανία, ζει και εργάζεται μόνιμα στα Ιωάννινα και είναι μέλος του ΚΚΕ. Πιο αναλυτικά ο κ. Πρέντζας Είναι νοσηλευτής και υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων.
Eίναι μέλος Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου του ΚΚΕ. Επίσης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ και του ΔΣ των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. O κ. Πρέντζας ήταν και υποψήφιος Αντιπερειφεριάρχης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.
Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για τα θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, τις θέσεις της λαϊκής συσπείρωσης καθώς και για το κρίσιμο ζήτημα των υδρογονανθράκων.

Πιο αναλυτικά ο κ. Πρέντζας μας μετέφερε την άποψη του για το σχεδιασμό διαφόρων επιχειρηματικών κέντρων για την αξιοποίηση και την λεηλασία του φυσικού πλούτο της Ηπείρου και στρατηγικών σημείων . Πιο αναλυτικά μίλησε για τον ρόλο πέραν των υδρογονανθράκων , των δικτύων καθώς και του φυσικού αερίου που αναμένετε να περάσει από την περιοχή μας το επόμενο διάστημα.

Στην συζήτηση κυριάρχησαν με τον κ. Πρέντζα τα ζητήματα επίσης που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση τον Κλεισθένη καθώς και τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων και του προγράμματος της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Χαρακτηριστικά ο κ. Πρέντζας έφερε ως παράδειγμα και τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη ως παράδειγμα εκλεγμένου αιρετού.

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 1475 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.