Ο Γιάννης Μπούρης στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου στον Prisma 91,6

Στο studio του prisma 91,6 και συγκεκριμένα στην πρωινή  ενημερωτική εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου, συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης.

Ο κ. Μπούρης ήταν καλεσμένος , με αφορμή το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή, με το άνοιγμα του καταστήματος JUMPO όλες τις Κυριακές, αλλά και για να ενημερώσει για τις δράσεις του Επιμελητηρίου.

Είχε έτσι την ευκαιρία αρχικά να ενημερώσει για τις θέσεις και τις ενέργειές του , σχετικά με την πρωτοβουλία του JUMPO, το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά «θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα αφού θα πλήξει την αγορά της περιοχής, η οποία και έχει ταλαιπωρηθεί τα χρόνια της κρίσης».

Τόνισε ότι απόφαση της συγκεκριμένης επιχείρησης , η οποία και έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, είναι λαθεμένη και θα πρέπει με νέα διαδικασία διαβούλευσης να υπάρξει τροποποίηση της απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη, που δεν θα αφήνει περιθώρια για τέτοιες ενέργειες.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, είχε όμως παράλληλα την ευκαιρία να αναφερθεί και στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από πλευράς  του, τόσο για λειτουργία καταδυτικού πάρκου, όσο και για την προσέλκυση στην περιοχή κρουαζιερόπλοιων.

Τέλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Βασίλη Ιωάννου, ενημέρωσε τους ακροατές της εκπομπής ,για την πορεία του σημαντικού έργου του open mall, αλλά και για την εξέλιξη άλλων σημαντικών Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Στη συνέχεια υπάρχει το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Μπούρη, στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου:

 Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24034 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.