Ο γεωπόνος – μελετητής Θοδωρής Κορωναίος στον Prisma 91,6 για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2019

Την Πέμπτη 21/3 στις 12 ”στο ίδιο έργο θεατές”και στο prisma radio 91.6 καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Θοδωρής Κορωναίος.

Ο Θοδωρής Κορωναίος είναι γεωπόνος – μελετητής, και είναι επιτυχημένος επαγγελματίας αφού δραστηριοποιείται σε όλη την περιοχή του νομού Πρέβεζας εδώ και αρκετά χρόνια διατηρώντας άρτια εξοπλισμένα γραφεία με αξιόλογους συνεργάτες . Σπούδασε στο Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ. Εκλέγεται και είναι μέλος του Γεωτεχνικού επιμελητηρίου Ηπείρου και επίσης μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Γεωπόνων Πρέβεζας. Ο κ. Κορωναίος θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πρέβεζας ενόψει των Περιφερειακών εκλογών του Μαΐου με την παράταξη του κ. Ζάψα ”Κοινό των Ηπειρωτών”.

Αρχικά συζητήσαμε μαζί του σχετικά με τις νέες δηλώσεις ΟΣΔΕ για το 2019 και για τεχνικά ζητήματα που αφορούν τους παραγωγούς του πρωτογενή τομέα.

”Η διαδικασία της καταγραφής των καλλιεργειών ή του ζωικού ή του μελλισοκομικού κεφαλαίου γίνεται κάθε χρόνο”.

Ο κ. Κορωναίος τόνισε ότι μέχρι τέλος του μηνός Θα ανοίξει το σύστημα της υποβολής, και ότι λογικά θα δοθεί και μικρή παράταση. Στην συνέχεια συνομιλήσαμε μαζί του για το γεγονός της επιδότησης που αφορά του κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. Οι οποίοι για να πάρουν την επιδότηση τους πρέπει να έχουν καταβάλει αρχικά την δήλωση ΟΣΔΕ.

Επιπρόσθετα κουβεντιάσαμε με τον κ. Κορωναίο για το μέτρο 6-3 το πρόγραμμα που αφορά μικρούς καλλιεργητές που είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.

”Οποιοδήποτε πρόγραμμα βγαίνει έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον”.

Τέλος μιλήσαμε ενόψει και των περιφερειακών εκλογών αφού ο κ. Κορωναίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη ”Κοινό των Ηπειρωτών”.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.