Ο Γ. Τρυφωνίδης διαψεύδει τις φήμες που διαρρέονται σχετικά με δημιουργία hot spot σε ιδιοκτησία του

Τις φήμες σχετικά με τη μεταφορά προσφύγων σε ιδιοκτησία του διαψεύδει με σχετική ανακοίνωση ο πρώην Βουλευτής Πρέβεζας Γιώργος Τρυφωνίδης.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Το 1974 δημιούργησα στην περιοχή του Ελαιώνα Πρέβεζας, την πρώτη στην Χώρα σύγχρονη μονάδα καλλιέργειας μανιταριών, μέσα σε κτιστούς κλιματιζόμενους θαλάμους, όπως και μικρό κονσερβοποιείο για τις ανάγκες της επιχείρησης.

Παρ’ όλη την εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος, που πιστοποιείται από την προμήθεια μανιταριών στην τότε ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, την προσπάθεια προβολής με περίπτερο στην πρώτη ΔΕΤΡΟΠ της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την αναγνώριση της πρωτοπορίας με ωριαία εκπομπή στην Ελληνική Τηλεόραση, η προσπάθεια δεν ήταν επιχειρηματικά διατηρήσιμη. Έτσι οι εγκαταστάσεις της ενοικιάσθηκαν διαδοχικά σε διάφορες επιχειρήσεις ως αποθήκες κλπ, τα δε τελευταία χρόνια ήταν εγκαταλειμμένες. Οι πρόσφατες θεομηνίες ξήλωσαν επικίνδυνα την στέγη των εγκαταστάσεων και έτσι προχώρησα στην επισκευή της ,και παράλληλα στον καθαρισμό του χώρου από τα άχρηστα των προηγούμενων ενοικιαστών.

Τότε, ορισμένοι “καλοθελητές” άρχισαν να διαδίδουν: «Ο Τρυφωνίδης φτιάχνει hot-spot για μετανάστες στον Ελαιώνα». Οι διαβεβαιώσεις μου στους γείτονες ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν έπεισαν ορισμένους, οι οποίοι άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές για να μη ιδρυθεί το υποτιθέμενο hot-spot. Όταν προσφέρθηκα να υπογράψω και εγώ το σχετικό κείμενο αυτοί αρνήθηκαν και συνέχισαν να μαζεύουν υπογραφές. Μετά την δημοσιοποίηση του κειμένου αυτού, μου δίδεται πλέον η δυνατότητα να κοινοποιήσω την παρούσα, εκεί όπου κατετέθη η διαμαρτυρία, δηλ. στον κ. Δήμαρχο στον κ. Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, στον κ. Αστ. Διευθυντή Πρέβεζας και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής.

Όπως το γνωρίζουν άλλωστε οι Αρχές, εγώ δεν ΜΠΟΡΩ και δεν ΦΤΙΑΧΝΩ hot-spot αλλά επισκευάζω τους αποθηκευτικούς μου χώρους προς ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ. Ευχαριστώ τους “καλοθελητές” για την ακούσια και έμμεση διαφήμιση της νέας επιχειρηματικής μου πρωτοβουλίας να προσφέρω στην τοπική κοινωνία σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους προς ενοικίαση. (ελάχιστη προσφερόμενη επιφάνεια 90 τμ ό σο ένας θάλαμος καλλιέργειας).

Μετά την δημοσιοποίηση του παρόντος κειμένου εάν συνεχίσουν τις ψευδείς διαδόσεις, χάνουν το ελαφρυντικό της βλακείας (δηλ. το απαλλάσσονται λόγω βλακείας ) και αποκαλύπτεται πλήρως η επιδίωξη τους, ότι σκοπεύουν στην συκοφαντική μου δυσφήμιση, οπότε τον λόγο θα έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Με Τιμή

Γιώργος Τρυφωνίδης

Κοινοποίηση:

κ. Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, κ. Αστ .Διευθυντή Πρέβεζας, Έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της περιοχής.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3058 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.