Ο δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Γεωργούλης στον Prisma 91,6

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 12 στον prisma radio 91.6 και ” Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο Μιχάλης Γεωργούλης.
Ο Μιχάλης Γεωργούλης είναι συνταξιούχος εργαζόμενος στην ΔΕΗ, Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας- επικεφαλής της παράταξης ”Ανυπότακτη κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας”.
Ο κ. Γεωργούλης εισαγωγικά έβαλε κάποια ζητήματα για τα ταυτοτικά χαρακτηριστικά της αυτοδιοικητικής του παράταξης και για το πως ξεκίνησε η κίνηση.
Στην συνέχεια ήταν αναλυτικός για θέματα που έχει ανοίξει και ο ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως το ζήτημα της απλής αναλογικής.

” Ήταν θετικό γεγονός ότι πέρασε ψήφισμα ενάντια στο ν. Θεοδωρικάκου και την κατάργηση της απλής αναλογικής από το Δημοτικό Συμβούλιο”.
” Η κατάργηση της απλής αναλογικής ήταν αντισυνταγματική”.
” Σήμερα θα φέρουμε στο Δ.Σ ψήφισμα συμπαράστασης στο κ. Αγαπητό λόγω του μεγάλου προστίμου που έλαβε ο Περιφερειακός Σύμβουλος στην Μακεδονία”.

ο κ. Γεωργούλης άσκησε έντονη κριτική στην Δ. Αρχή και στο Δήμαρχο Πρέβεζας προσωπικά για το ζήτημα της έρευνας και εξόρυξης υδρογονανθράκων.
Το συγκεκριμένο θέμα ακόμα όπως τόνισε χαρακτηριστικά δεν έχει μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τέλος στην συζήτηση μας έθεσε και το θέμα με τους χώρους άθλησης αλλά επίσης και για τις παιδικές χαρές στην πόλη.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23991 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.