Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής στον Prisma: “Ο κ. Τσίπρας είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί εσωτερικά, ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε μια νέα φάση”

Την Δευτέρα 27/8 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής.

Ο Βασίλης Σκουρής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία. είναι από τους πιο έμπειρους και αξιόλογους δημοσιογράφους με μεγάλη πορεία στο χώρο των Μ.Μ.Ε. Πιο συγκεκριμένα είναι διευθυντής στο ραδιόφωνο NEWS 24/7, ενώ κείμενα του δημοσιεύονται στο NEWS 24.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε αρκετά μέσα. Πιο συγκεκριμένα έχει διατελέσει διευθυντής Σύνταξης στην REAL NEWS , υπεύθυνος της ενημερωτικής ιστοσελίδας real.gr, ραδιοφωνικός παραγωγός στον REAL FM καθώς και αρθρογράφος στην εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. Κείμενα του κατά καιρούς έχουν φιλοξενηθεί επίσης στον ιστότοπο ”Υστερόγραφα” αλλά κ.α.
Επιπρόσθετα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ακούμε τον πολιτικό σχολιασμό του και σε τηλεοπτικά μέσα και ενημερωτικές εκπομπές.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική συγκυρία , τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης καθώς και το νέο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σκουρής τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει μια έμφαση στα ζητήματα ασφάλειας και οικονομίας . Κρίσιμο ρόλο θα παίξει την ερχόμενη εβδομάδα τα ταξίδια του πρωθυπουργού σε Χάγη και Βερολίνο ενώ επίσης αναμένεται να ακούσουμε και την νέα ηγεσία της δικαιοσύνης στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο κ. Σκουρής αφού παρουσίασε την άποψη του για τους μετακλητούς και το νομοσχέδιο του ”επιτελικού κράτους” από τη Ν.Δ μας μετέφερε την άποψη του και για το νέο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ.

”Ο κ. Τσίπρας είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί εσωτερικά, ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε μια νέα φάση”.

”Πολύ πιθανόν ο κ. Σκουρλέτης να αποχωρήσει από γραμματέας και ο Α. Τσίπρας να εκλεγεί πλέον πρόεδρος από την βάση του κόμματος”.

Κλείνοντας τόνισε ότι οι όποιες αλλαγές θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται μετά την ΔΕΘ και θα οριστικοποιηθούν στο συνέδριο του κόμματοςΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3347 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.