Ο Δημοσιογράφος Γιώργος Πιέρρος στον Prisma 91,6: To ζήτημα του προσφυγικού- μεταναστευτικού θα το βρίσκουμε μπροστά μας για πολλά χρόνια

Την Παρασκευή 7/11 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Γιώργος Πιέρρος.

Ο Γιώργος Πιέρρος είναι γνωστός δημοσιογράφος , έχει εργαστεί σε πλήθος ΜΜΕ κατά το παρελθόν, όπως στο τηλεοπτικό σταθμό ΑCTION 24 και την εφημερίδα ΑΥΓΗ.
Επίσης έχει εργαστεί ως εκπρόσωπος τύπου στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους, στο ηλεκτρονικό περιοδικό Μεταρρύθμιση αλλά και στο site zoomnews.gr.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική συγκυρία, την επικαιρότητα, το προσφυγικό και ακούσαμε το σχόλιο για την κατάσταση των κομμάτων πιο ειδικά της κυβέρνησης, αλλά και του ΚΙΝΑΛ-στο δρόμο προς το συνέδριο.

” To ζήτημα του προσφυγικού- μεταναστευτικού θα το βρίσκουμε μπροστά μας για πολλά χρόνια..”
” Μπορούν να μεταφερθούν στην ενδοχώρα πρόσφυγές όπως τόνισε και ο κ. Πέτσας…Η κυβέρνηση έχει σχέδιο”
” Υπάρχουν βέβαια και στην κυβέρνηση κάποιοι οι οποίοι ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς.., δυναμιτίζουν το κλίμα με γελοίες δηλώσεις…όπως με το παράδειγμα του μπάρμπεκιου ”.
”Οι ίδιοι αυτοί λοιπόν υπονομεύουν το σχέδιο της κυβέρνησης…Στο χέρι του πρωθυπουργού να τους μαζέψει..”.
” Έχουν χαθεί πολλοί πόροι, όπως δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τα ασυνόδευτα παιδιά…”
” Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το κύριο όχημα σχεδιασμού νέων δομών φιλοξενίας…”
” Πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις σε όσους δεν συμμορφωθούν με το σχέδιο της κυβέρνησης…”

Συζητήσαμε επίσης με τον κ. Πιέρρο αναλυτικά για τα της κεντροαριστεράς. αλλά και την πορεία της κυβέρνησης.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3069 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.