Ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός στη διαδικτυακή εκπομπή ”Στο ίδιο έργο θεατές”

Την Δευτέρα 4 Μαίου καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στην διαδικτυακή εκπομπή ”Στο ίδιο έργο θεατές” ήταν ο έμπειρος δημοσιογράφος και πολιτικός συντάκτης Φοίβος Κλαυδιανός. Ο κ. Κλαυδιανός είναι δημοσιογράφος στην τηλεόραση του Kontra Chanel ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και σε άλλα ΜΜΕ όπως στην εφημερίδα ΑΥΓΗ κ.α.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική συγκυρία, τις αποφάσεις της κυβέρνησης και την σταδιακή χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων αλλά και την εικόνα της οικονομίας και τα σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Πιο αναλυτικά κ. Κλαυδιανός μετέφερε την άποψη του για τα δεδομένα με την Ύφεση και τις προβλέψεις του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης , αλλά και τις απώλειες στο ΑΕΠ της χώρας από την πτώση του Τουρισμού.

Κλείνοντας τόνισε την εικόνα που επικρατεί στο κόμμα της Αξιωμ. Αντιπολίτευσης , σ’ όλη την τελευταία περίοδο..Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3090 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.