Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μανιάτης στον Prisma 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές”: Είναι ιστορικές στιγμές για τις ΗΠΑ, στιγμές που ξεπερνούν την ξεδιάντροπη δολοφονία Floyd!

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Δημήτρης Μανιάτης.

O Δημήτρης Μανιάτης από τους πιο αξιόλογους δημοσιογράφους είναι πολιτικός συντάκτης – αρθρογράφος στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ , ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με αρκετά ΜΜΕ.

Έχει παρουσιάσει κατά το παρελθόν και αξιόλογη συγγραφική δουλειά.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί με τον κ. Μανιάτη για την κατάσταση στις ΗΠΑ το τελευταίο χρονικό διάστημα , τις συγκρούσεις και την βίαια καταστολή την πανδημία και την οικονομική θέση της Ελλάδας σήμερα με την ματιά στραμμένη στον τουρισμό αλλά και την επόμενη ημέρα στην εργασία.

” Είναι ιστορικές στιγμές για τις ΗΠΑ ..” ” Στιγμές που ξεπερνούν την ξεδιάντροπη δολοφονία Floyd.. ” ” Η δολοφονία ήταν ένα αυτοτελές στοιχείο που πυροδότησε καταστάσεις…” ” Αυτή την στιγμή έχουμε εικόνες ενός βαθύτερου πράγματος…”

” Είναι εκρηκτικό μείγμα αυτό που διαμορφώνεται με τη νέα επισφάλεια, την αδικία , και την βίαια φυλετική συμπεριφορά του βαθέος κράτους των ΗΠΑ…”

” Μια εξέγερση δεν μπορείς να την κανονικοποιείς και να την βάζεις σε κουτάκια…”

” Υπάρχουν σοβαρά σημάδια αποσύνθεσης της Αμερικής…”

” Υπάρχει μια ερώτηση ποιος μπορεί να είναι φορέας ενός ευρύτερου εκδημοκρατισμού..και αυτή η ερώτηση αφορά όχι μόνο την Αμερική..”

” Το ζήτημα του εκδημοκρατισμού είναι και θέμα κοινωνικών κινημάτων αλλά και πολιτικού προτάγματος…”

” Ο αντιαμερικανισμός εστίαζε κυρίως στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ…”

” Δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την κρίση ορισμένοι…” ” Ορισμένοι θα βλέπουν την εργασία ως κόστος και όχι ως μεταβλητή ανάπτυξης..”

” Η τηλεργασία στην πράξη θα καταργεί ακόμα και το ΣΕΠΕ…”

” Πρέπει να μπουν όροι και στο ωράριο..”

” Μου κάνει εντύπωση πως η κυβέρνηση της Ν.Δ δεν επιδεικνύει μια εξωστρεφή εξωτερική πολιτική και διπλωματία…”

” Το κοινωνικό καθορίζει…”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2859 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.