Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χόνδρος στον Prisma 91,6: Αρχίζουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση… Τα ζητήματα της οικονομίας και της καθημερινότητας έρχονται στην ατζέντα…

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Δημήτρης Χόνδρος.

Ο κ. Χόνδρος είναι έμπειρος και αξιόλογος δημοσιογράφος , πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την την πολιτική συγκυρία, την κατάσταση που επικρατεί σε κοινωνία και οικονομία αλλά και πιο ειδικά για την επομένη ημέρα στην κεντροαριστερά. Τέλος ακούσαμε το σχόλιο του για την ευρωπαϊκή στήριξη, την σημερινή εικόνα της ένωσης αλλά και τις αποφάσεις της κομισιόν.

” Δεν είμαι αισιόδοξος με τα δεδομένα που υπάρχουν για τον Τουρισμό…”

” Τα πάντα είναι διαφορετικά…”

” Τα μνημονιακά χρόνια ο Τουρισμός δούλεψε.., τώρα υπάρχει μια αβεβαιότητα…”

” Η κριτική που δέχεται η κυβέρνηση έχει να κάνει με τα μέτρα που έχουν ληφθεί και αν είναι αρκετά.., αν δηλαδή προστατεύουν απολύτως τους εργαζόμενους σε σχέση με μέτρα που έχουν ληφθεί άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.” ” Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται και δεν έχει αποκλείσει ένα νέο κύμα πανδημίας από Φθινόπωρο..” ” Η κυβέρνηση σκέφτεται ακόμα το συνολικό ύψος της βοήθειας που θα πάρει από την Ε.Ε..”

” Ακόμα για προβλέψεις είναι νωρίς..το ζήτημα είναι σύνθετο και υπάρχει φόβος..”

” Η επάνοδος στην κανονικότητα είναι το δύσκολο , το Lockdown είναι το εύκολο..”

” Αρχίζουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση..”

” Τα ζητήματα της οικονομίας και της καθημερινότητας έρχονται στην ατζέντα..”

” Η κυβέρνηση μέχρι στιγμής έχει πολύ καλή εικόνα..”

” Η εξίσωση στην κεντροαριστερά έχει ως βασικό μέγεθος τον ΣΥΡΙΖΑ.., είναι λογικό αυτό..”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3092 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.