Ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός στον Prisma 91,6: Οφείλει η Ε.Ε. να προβεί σε διακοπή της οικονομικής παροχής που δίνει στην Τουρκία

Την Δευτέρα 14/10 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Άρης Ραβανός.

Ο Άρης Ραβανός είναι γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος – πολιτικός αναλυτής.
Με καταγωγή από το νομό της Άρτας και σπουδές στα Οικονομικά, την Δημοσιογραφία και την Νομική, ο κ. Ραβανός έχει εργαστεί με το πέρας του χρόνου σε πλήθος Μέσων Ενημέρωσης σε ραδιόφωνο, τηλεόραση και έντυπα μέσα, ασχολούμενος με μεγάλη επιτυχία κυρίως με το πολιτικό ρεπορτάζ.
Το διαβάζουμε σήμερα μέσα από τις σελίδες των εφημερίδων ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ ενώ παρακολουθούμε παρεμβάσεις του σε μέσα και της περιφέρειας.
Επίσης παρακολουθούμε τον σχολιασμό του ανά τακτά χρονικά διαστήματα ως καλεσμένου σε ενημερωτικές εκπομπές πλέον και μέσα από την συχνότητα του ONE CHANEL.

Ο Άρης Ραβανός τόνισε εισαγωγικά για το θέμα της εμπόλεμης κατάστασης στην Συρία ότι “Υπάρχει κίνδυνος για αύξηση των προσφυγικών ροών” που θα προκύψουν ως απότοκο της στρατιωτικής επέμβασης.
”Στο ζήτημα της μετανάστευσης πρέπει να πούμε όμως, ότι πιθανόν νέες προσφυγικές ροές που θα έρθουν στη χώρα μας θα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την υπάρχουσα κατάσταση”.

Ο κ. Ραβανός έκανε λόγο για ”εκβιασμό της Δύσης , της Αμερικής και της Ε.Ε από την Τουρκία”. ”Αυτή την στιγμή δεν έχουμε μια απλή εισβολή της Τουρκίας στην Συρία που πρέπει να τερματιστεί άμεσα αλλά μια κατάλυση και καταπάτηση ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων από πλευράς Ερντογάν και στο Εσωτερικό της Τουρκίας. Στη φυλακή άλλωστε βρίσκονται πολιτικοί αντίπαλοι, δικηγόροι ή δικαστές .”

”Οφείλει άλλωστε η Ε.Ε να προβεί ακόμα και σε διακοπή της οικονομικής παροχής που δίνει στην Τουρκία”.

Συζητήσαμε στην συνέχεια αναλυτικά για την πολιτική συγκυρία αλλά και πιο συγκεκριμένα για την πορεία της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη στις πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησης της χώρας.

” Ο πρωθυπουργός τηρεί σε μεγάλο βαθμό μέσα από τις πρώτες κιόλας μέρες διακυβέρνησης , το πρόγραμμα του”.
” Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει σε μια καινούρια φάση ανασυγκρότησης ενόψει και του συνεδρίου που θα γίνει τέλος του χρόνου”

Κλείνοντας ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο Novartis και σχολίασε και την κουβέντα που διεξάγεται στην Βουλή η οποία όπως τόνισε θα έρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο προσκήνιο.Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3088 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.