Ο δημοσιογράφος Άρης Ραβανός στον Prisma 91.6: ”Δεν έχουμε τελειώσει με την ατζέντα της Χρυσής Αυγής…”

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Άρης Ραβανός.
Ο Άρης Ραβανός με σπουδές σε οικονομικά, νομική και δημοσιογραφία είναι από τους πιο έμπειρους και αξιόλογους συνάδελφους δημοσιογράφους , με χρόνια παρουσίας στο πολιτικό ρεπορτάζ.
Φίλος της εκπομπής μας, που μας τιμά και μας μεταφέρει με ακρίβεια πάντοτε το σχόλιο του γύρω από τα θέματα της κεντρικής πολιτικής επικαιρότητας.
Με καταγωγή από τον Νομό της Άρτας, ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα εδώ και αρετές δεκαετίες.
Πιο συγκεκριμένα σήμερα τον διαβάζουμε μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ , εφημερίδας με την οποία συνεργάζεται για πάνω από μια εικοσαετία, αλλά και κείμενα και σχόλια του στην ηλεκτρονική έκδοση και το site tovima.gr.
Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με πλήθος μέσων ενημέρωσης όπως με τους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA και ΕΡΤ( Δημόσια Τηλεόραση), τις εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, Ελεύθερος Τύπος, το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ καθώς και το ραδιόφωνο BHMA FM.
Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την πολιτική επικαιρότητα , την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Χρυσή Αυγή καθώς και την νέα φάση που μπαίνει ο πολιτικός κόσμος της χώρας ύστερα από την συγκεκριμένη απόφαση.

” Είναι πάρα πολύ θετική η απόφαση του δικαστηρίου που χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση την Χρυσή Αυγή..”
” Η Χρυσή Αυγή μπήκε στην Βουλή το 2012 ενώ ο ελληνικός λαός το 2019 την έθεσε στο περιθώριο κάνοντας το πρώτο βήμα..”
” Η απόφαση δικαιώνει πάρα πολύ κόσμο, δικαιώνει πρωτίστως την δημοκρατία…και κυρίως την κα. Μάγδα Φύσσα αλλά και τα υπόλοιπα θύματα και τις οικογένειες τους..”
” Η πολυετής διαδικασία διήρκεσε αρκετά χρόνια..”
” Η Χρυσή Αυγή είναι μια οργάνωση η οποία λειτουργεί από την δεκαετία του 80′ , η οποία ξεκίνησε από περιοδικό και μετεξελίχθηκε ως κόμμα το 1993..”
” Υπάρχει προβληματισμός από την έρευνα της Prorota στην Εφημερίδα των Συντακτών για κάθε προοδευτικό πολίτη της χώρας..”
” Δεν έχουμε τελειώσει με την ατζέντα της Χρυσής Αυγής …”
” Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία δεν έχουμε ενδεχόμενο στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων..”
” Το να αντιμετωπίσουμε το αποκλεισμό των χρυσαυγιτών από τις επόμενες εκλογές δεν είναι θέμα μόνο ποινικού κώδικα…”
” Με αλλαγές στην εκλογική νομοθεσία μπορεί να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο..” ” Όμως δεν πρέπει να συνδέουμε την διαδικασία κατάθεσης καταστατικού στον Άρειο Πάγο με τον αποκλεισμό από την εκλογική διαδικασία..”
” Ο νέος Ποινικός κώδικας δεν ήταν δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαν κορυφαίοι δικαστές, νομικοί και καθηγητές Πανεπιστημίου στην δημιουργία του..”
” Εδώ υπάρχει μια συζήτηση γι’ αυτά που είπε ο κ. Κοντονής..” ” Με τον παλιό Π.Κ οι ποινές μπορούν να ήταν πολύ υψηλές στα χαρτιά αλλά εκτίονταν πολύ μικρότερες…”
” Αντίθετα με το νέο Π.Κ που άλλαξε, οι καταδικασθέντες εκτίουν μεγαλύτερο όριο ποινής..”Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24059 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.