Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κλώσσας στην έκτακτη εκπομπή ”Στο ίδιο έργο θεατές”


Την Δευτέρα 13 Απριλίου καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στην έκτακτη εκπομπή ”Στο ίδιο έργο θεατές” ήταν ο Αλέξανδρος Κλώσσας.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος – αρθρογράφος και οικονομικός αναλυτής κ. Κλώσσας αρθρογραφεί σήμερα στην ελληνική έκδοση της ηλεκτρονικής εφημερίδας HuffPost , ενώ το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται και με την εφημερίδα Documento. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Δημόσια τηλεόραση( ΕΡΤ) , στο τηλεοπτικό σταθμό STAR, στα ραδιόφωνα ”105.5 Στο Κόκκινο” και NEWS 24/7 Ρadio , στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία αλλά κ.α.
Συζητήσαμε αναλυτικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης και επιστημονικής κοινότητας αλλά και τα απότοκα αυτής σε επίπεδο οικονομίας την ”επόμενη ημέρα”. Ο Αλέξανδρος Κλώσσας ήταν αναλυτικός επίσης και για τις προτάσεις που μεταφέρθηκαν στο Eurogroup από τις χώρες του ”νότου”, αλλά και για την στάση των Βόρειων Κρατών μετά την άρνηση πιο συγκεκριμένα Γερμανίας και Ολλανδίας στην έκδοση Ευρωομολόγου.

Κλείνοντας ο κ. Κλώσσας σχολίασε την κατάσταση στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό της χώρας και μετέφερε την άποψη του για την επόμενη ημέρα.



Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3370 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.