Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή νωπών κοτόπουλων την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή νωπών κοτόπουλων  την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 10:30 π.μ. στο χώρο του Δημαρχείου στο Καναλλάκι.

Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD μέσω της Κοινωνικής  Σύμπραξης της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
Στο πλαίσιο της δράσης, θα διανεμηθούν σε δεύτερη δόση νωπά κοτόπουλα στα 2/3 των ωφελουμένων του προγράμματος  (όσοι δεν πήραν την πρώτη φορά).

Οι παραπάνω ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη  της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια ή με την επίδειξη  του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ΄όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους να παραλαμβάνουν τρία (3) νωπά κοτόπουλα για κάθε αίτηση. (Οι οικογένειες με τέσσερα μέλη και άνω θα παίρνουν ένα επιπλέον).Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής από τον ίδιο τον ωφελούμενο  θα μπορεί να παραλαμβάνει άλλος μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέλθουν την ορισμένη ώρα διότι τα προϊόντα δεν πρέπει να παραμείνουν εκτός ψυγείου.
Πληροφορίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, υπεύθυνη κ. Τσιλιμπώκου Θεοδώρα, τηλ:2684360312.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23924 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.