Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στον Prisma 91,6


Την Παρασκευή 20/7 ” στο ίδιο έργο θεατές” και στο prisma radio 91.6 ήταν καλεσμένος ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος είναι δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών και διαχειριστής του site e-tetradio.gr. Συζητήσαμε μαζί του για την πορεία των ΜΜΕ στην εποχή μας αλλά και το ρόλο που διαδραματίζουν στην χώρα μας, την τύχη των τηλεοπτικών αδειών αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στα ραδιόφωνα.

Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος ανέφερε ότι για πρώτη φορά γίνεται μια προσπάθεια να γίνει μια αδειοδότηση των καναλιών και για πρώτη φορά οι καναλάρχες θα πληρώσουν για τη δημόσια συχνότητα. “Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας και θα περάσουμε στο επόμενο στάδιο που θα είναι ή τα περιφερειακά κάνάλια ή τα θεματικά που θα είναι 3-5 κανάλια πανελλαδικά στοχευμένα”.

Για το ραδιοφωνικό τοπίο σημείωσε ότι είναι ένα εντελώς άναρχο τοπίο. “Προσπάθησε η κυβέρνηση και μάλλον το εγκαταλείπει να φτιάξει το ψηφιακό ραδιόφωνο. Να φτιάξει τη ραδιοφωνική “Digea”. Όμως στο διαγωνισμό που έκανε δεν πήγε κανένας. Άρα δεν προχωράει και πήγε πιο πίσω”.

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22892 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.