Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιο Πιτσιόρλα

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, τον οποίο συνόδευαν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ κ. Ανδρέας Νταής και ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ στο Δ.Σ. της ΟΛΗΓ ΑΕ κ. Αθανάσιος Λιάγκος.

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Δονάτος Μαρτίνης, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα Τουρισμού κ. Σωτήριος Μήτσης και ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου κ. Γεώργιος Ντάνης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας, ενώ υπήρξε ταύτιση απόψεων στο θέμα της παραχώρηση της χερσαίας ζώνης λιμένος και στα ανταποδοτικά που διεκδικεί ο Δήμος από την ΟΛΗΓ Α.Ε.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν την κατασκευή μαρίνας αλλά και υδατοδρομίου στην Ηγουμενίτσας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην ενδυνάμωση της κρουαζιέρας.

Ο κ. Πιτσιόρλας δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου Ηγουμενίτσας και ΟΛΗΓ και αναφέρθηκε στην σύνταξη μελέτης από το ΤΑΙΠΕΔ η οποία θα αποτυπώνει την υφιστάμενη κατάσταση, τις δυνατότητες ανάπτυξης του Λιμένα αλλά και τις λύσεις στα προβλήματα που έχουν ανακύψει.

Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Πιστιορλα για το ενδιαφέρον του σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη δυνατή λύση για την άμεση παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στον Δήμο και την προώθηση έργων και δράσεων που θα δώσουν  προστιθέμενη αξία για τον τόπο.

Από την πλευρά τους τόσο ο Πρόεδρος της ΟΛΗΓ ΑΕ όσο και ο Βουλευτής, δήλωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την επίλυση των προβλημάτων αλλά και για την ανάπτυξη της περιοχής.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.