Ο Χρήστος Μέγας στην εκπομπή «ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10»: “Η επίθεση στον Πρύτανη δεν έχει σχέση με την αριστερά, με τα κινήματα και τις διεκδικήσεις…”

Ο γνωστός δημοσιογράφος και γραμματέας του τομέα Εργασίας του ΚΙΝΑΛ, κ. Χρήστος Μέγας ήταν καλεσμένος στη ραδιοφωνική  εκπομπή «ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10»,εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ιωάννου, μέσα από τη συχνότητα  του prisma 91,6.

Ο κ. Μέγας ξεκίνησε τη συζήτηση κάνοντας αναφορά στη απαράδεκτη φωτογραφία του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, κ Δημήτρη Μπουραντώνη, που δημοσιοποιήθηκε στο διαδίκτυο.

Μετέφερε τις απόψεις του για την έξαρση της πανδημίας, στις ευθύνες της Κυβέρνησης  και τους κινδύνους που υπάρχουν το ΕΣΥ και  στις δυσκολίες να ανταποκριθεί με επάρκεια, στον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων.

Ρωτήθηκε για τον πτωχευτικό νόμο και στον κίνδυνο την επόμενη χρονιά να υπάρξει μεγάλο κύμα πλειστηριασμών, αλλά και για τις δημοσκοπήσεις που φέρουν τον Μητσοτάκη πολιτικά κυρίαρχο και το ΚΙΝΑΛ να μη μπορεί, παρά τις θετικές του πρωτοβουλίες και προτάσεις, να βελτιώνει τα ποσοστά του.

Τέλος αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν την τοπική επικαιρότητα, αλλά και στο συγγραφικό του έργο…

Ο κ. Μέγας εισαγωγικά τόνισε : “Είναι νομίζω πρώτη φορά που ένας Νομάρχης-Βουλευτής παίρνει συνέντευξη από έναν δημοσιογράφο..”

Για την τραμπουκική επίθεση που δέχθηκε ο Πρύτανης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

“ Μιλάμε για μια αποκτήνωση της δημόσιας σφαίρας , της παιδείας και της νεολαίας, της κοινωνίας γενικότερα., η οποία εκδηλώθηκε μ’ αυτόν τον απαράδεκτο τρό. Δεν έχει σχέση αυτό με την αριστερά, με τα κινήματα και τις διεκδικήσεις. Είναι μία φασιστική πρακτική , η οποία και πρέπει να σταματήσει με πρωτοβουλία της κοινωνίας. ..”

Σχολιάζοντας το θέμα της πανδημίας ο κ. Χρήστος Μέγας σημείωσε ότι η Κυβέρνηση βρέθηκε απροετοίμαστη, καθώς δεν έκανε το προηγούμενο διάστημα όλα όσα έπρεπε, ενώ απαντώντας στην ερώτηση του Βασίλη Ιωάννου για τις δημοσκοπήσεις είπε χαρακτηριστικά ότι:

“ Κυριαρχεί η ΝΔ και ο Μητσοτάκης , γιατί οι πολίτες δεν βλέπουν εναλλακτική. Ο Συριζα δεν μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική λύση. Ο Μητσοτάκης , λόγω και της πανδημίας, δεν έχει ακόμη ξεδιπλώσει την φιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ. Το  ΚΙΝΑΛαπό την άλλη , ενώ αυτά που λέει είναι σωστά, δεν είναι κωδικοποιημένα. Έχουμε μεν ένα σωστό πρόγραμμα, αλλά λείπει μια διακήρυξη 10 σημείων για να βγούμε και να μιλήσουμε στους πολίτες…”

Ακολουθεί το πλήρες ηχητικό της ενδιαφέρουσας συνέντευξης του Χρήστου Μέγα στον PRISMA 91,6 και στον Βασίλη Ιωάννου.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24061 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.