Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δ. Πρέβεζας Κώστας Ακρίβης στον Prisma 91,6: “Δεν έχουμε αυτή την στιγμή μελέτες στα χέρια μας ως Δήμος και αυτό είναι πρόβλημα”- ” Υπάρχει πρόβλημα στελέχωσης στις υπηρεσίες του Δήμου”

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου στον prisma radio 91.6 και ”Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο κ. Κώστας Ακρίβης.

Ο Κώστας Ακρίβης είναι Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Πρέβεζας εκλεγμένος με την παράταξη του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νίκου Γεωργάκου ”Δήμος της Καρδιάς μας”.
Ο κ. Ακρίβης είναι έμπειρος μηχανικός, με σπουδές στο Πολυτεχνείου Κρήτης και ειδικότητα στους Ορυκτούς Πόρους.
Για πολλά χρόνια εργάστηκε στο Δήμο Ζηρού στο τμήμα τεχνικών έργων, όπου και κατείχε τη θέση του προϊσταμένου του τμήματος.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για τα τεχνικά έργα και βελτιώσεις που δρομολογούνται στην περιοχή του Δήμου Πρέβεζας ή έχουν ήδη ξεκινήσει, τις σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή του Μονολιθίου αλλά και αυτές που πρέπει να γίνουν ακόμη το επόμενο διάστημα και τέλος για το πρόγραμμα ”Αντώνης Τρίτσης” και τους στόχους της δημοτικής Αρχής για τα έργα που έχουν ενταχθεί .

” Υπήρχε μια κυκλοφοριακή μελέτη για την περιοχή στο Μονολίθι από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή η οποία όμως δεν είχε πάρει τις απαιτούμενες εγκρίσεις ..”

” Πήραμε την μελέτη αυτή , διαβιβάστηκε στην τοπική κοινότητα Μύτικα όπου υπήρχαν δύο εναλλακτικές λύσεις…”

” H τοπική κοινότητα Μύτικα αποφάσισε ότι καλύτερη λύση είναι να βγαίνουν από την παραλία και να πηγαίνουν προς τον Μύτικα τα οχήματα..”

” Η επιτροπή ποιότητα ζωής και το Δημοτικό συμβούλιο έκριναν το ίδιο και αμέσως η μελέτη αυτή διαβιβάστηκε στην αποκεντρωμένη διοίκηση για έγκριση η οποία έγινε..”

” Προχωρήσαμε άμεσα στην τοποθέτηση σήμανσης..”

” Έχουμε ένα ζήτημα με τις θέσεις πάρκινγκ , θέλουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση ήμαστε σε επικοινωνία με τις δασικές υπηρεσίες…”

” Έγιναν και απαιτούμενοι καθαρισμοί , με δυσκολία γίνονται αυτά τα πράγματα..” ” Ο Καθαρισμός του δάσους δεν είναι αρμοδιότητα του Δήμου..”

” Έχουμε μια καλή συνεργασία με την αποκεντρωμένη διοίκηση..”

” Έργα ανοιχτά δεν είναι πάρα πολλά αυτή την στιγμή..”

” Έχουμε συντηρήσεις σχολικών κτιρίων αλλά και δημοτικών κτηρίων..”

” Έχουμε αρκετά έργα ενταγμένα στο Φιλόδημο θα δούμε τελικώς ποια από αυτά θα μεταφερθούν στο Αντώνης Τρίτσης..” ” Δεν έχουμε αυτή την στιγμή μελέτες στα χέρια μας ως Δήμος και αυτό είναι πρόβλημα…”

” Υπάρχει πρόβλημα στελέχωσης στις υπηρεσίες του Δήμου..”

” Πρέπει να έχεις μόνιμο προσωπικό..”

 


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2881 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.