Ντίτσος προς Νίτσα: «Ας μου κάνει μήνυση» – Κόντρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κόντρες δημιουργήθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίτσα και στον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μύτικα κ. Ντίτσο ενώ τοποθετήσεις έκαναν και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νόβας αλλά και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΣΥΠ κ. Παππάς.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν πήρε τον λόγο ο κ. Νίτσας και μίλησε σχετικά με την λειτουργία του Δ.Σ. για την μορφή των ερωτήσεων και την εισαγωγή θεμάτων σ’ αυτό τονίζοντας ότι για κάποια θέματα δεν έχει πάρει απαντήσεις μετά από ερώτηση που έχει καταθέσει και ότι πλέον θα το φτάσει στα άκρα. Σχετικά με μια περίφραξη στον Μύτικα, όπου κατέθεσε ερώτηση,  δεν πήρε απάντηση από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου όπως επίσης και για την χρήση ενός Δημοτικού οικοπέδου στον Μύτικα για την αλλαγή χρήσης του όπου ρώτησε τον Δήμαρχο αν έχει προβεί σε ΕΔΕ για να διευκρινιστεί το ποιος φταίει.

Με την τοποθέτηση του κ. Νίτσα τον λόγο πήρε ο κ. Ντίτσος όπου τόνισε ότι η περίφραξη υπάρχει και ότι δεν έγινε κάποια αλλαγή στην χρήση του οικοπέδου με τους τόνους να ανεβαίνουν και να κάνει λεκτική επίθεση στον κ. Νίτσα αποκαλώντας τον με ειρωνικό τόνο «ο μεγάλος κ. Νίτσας» ενώ  είπε  «Ας μου κάνει μήνυση».

Το λόγο είχε και ο κ. Νόβας όπου τόνισε ότι δημιουργείται μια κατάσταση στο Δ.Σ. που αντιμετωπίζουν με σύνεση και προσοχή αλλά επειδή τυχαίνει να είναι από το ίδιο χωριό με τον κ. Νίτσα και κ. Ντίτσο, ο καθένας έχει ευθύνη για το πώς στέκεται μέσα στο Δ.Σ. και ότι δεν είναι δυνατόν έστω και ένα ασήμαντο ζήτημα να μην υπάρχει σαφής και συγκεκριμένη απάντηση και να μην υλοποιούνται ούτε τα προβλεπόμενα.

Τοποθέτηση έκανε και ο κ. Παππάς όπου διαχώρισε την θέση του από τον κ. Νίτσα και απαντώντας στον κ. Νόβα τόνισε ότι και οι τοπικοί πρόεδροι πρέπει να παίρνουν κάποιες αποφάσεις.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό ολόκληρη τη συζήτηση:

Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.