Νίκος Μωραΐτης στον Prisma 91,6: Ο αγώνας για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να έχει διάρκεια και ταξική κατεύθυνση

Το κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος δίνει καθημερινά τον αγώνα, στους χώρους δουλειάς, εκεί που πραγματικά υπάρχουν τα προβλήματα των λαϊκών ανθρώπων και οικογενειών, ανέφερε μιλόντας στον Prisma 91,6 και το απογευματινό μαγκαζίνο ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νίκος Μωραϊτης.

Το ΚΚΕ δεν σταματάει από μία απεργία ή ένα συλλαλητήριο, με τον αγώνα να είναι καθημερινό και τον λαό μας να  πρέπει να οργανώσει την πάλη του στους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια, στους χώρους μόρφωσης, στα πανεπιστήμια, στα χωριά μας, εκεί που πραγματικά υπάρχουν τα προβλήματα.

Λέμε καθαρά στον κόσμο ότι ο αγώνας αυτός πρέπει να έχει διάρκεια αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να έχει στόχο να σημαδεύει τον πραγματικό αντίπαλο που είναι ξεκάθαρος,  την Ευρωπαϊκή Ένωση, την σημερινή συγκυβέρνηση, τις προηγούμενες κυβερνήσεις που υπηρετούν αυτή τη βάρβαρη πολιτική.

Γι’ αυτό άλλωστε,  στην πρόταση του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος αυτό που προέχει είναι η συγκρότηση αυτής της πλατιάς λαϊκής συμμαχίας,  όπου εκεί οι εργάζονται  φτωχοί, εργάτες, επαγγελματίες,    μιας και πλέον φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τόσο ασφαλιστικό  νομοσχέδιο που παρουσιάστηκε,  ότι είναι τα θύματα αυτής πολιτικής.

Το ΚΚΕ λέει ξεκάθαρα ότι ο αγώνας αυτός πρέπει να έχει διάρκεια, αλλά και την ταξική κατεύθυνση για να μπορέσει άλλωστε να έχει και αποτέλεσμα, εκεί βρίσκεται ελπίδα στην αναγνώστηκε να συγκρότηση του εργατικού Λαϊκού κινήματος απέναντι σ’ αυτή τη λαίλαπα που βιώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι, και τα πλατιά λαϊκά στρώματα.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23856 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.