Νίκος Καλαντζής στον Prisma 91,6: “Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να μην κλείσει (το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Θεσπρωτικό)… θα φτάσουμε σε ακρότητες”

Στον Prisma 91,6 και την εκπομπή “Όλα στον Αέρα” την οποία παρουσιάζει και επιμελείται ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ. αμίλησε ο Δήμαρχος Ζηρού Καλαντζής.

Έτσι, ερωτηθείς ο κ.Καλαντζής σε ποια φάση βρίσκεται η υπόθεση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Θεσπρωτικό, μεταξύ άλλων τόνισε:

Την Παρασκευή 19/10, επισκεφτήκαμε μαζί με  την επιτροπή από το Θεσπρωτικό τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας στην Αθήνα, υπάρχει μια απόφαση να κλείσουν 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η Εθνική τράπεζα, μας ανέπτυξε το επιχειρησιακό της σχέδιο σχετικά με τα POS, όπου εμάς δεν μας ικανοποιεί, εμείς αναπτύξαμε την επιχειρηματολογία μας, ότι η Εθνική Τράπεζα ως όφειλε στάθηκε στον κόσμο και σε ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν σε περιοχές απομακρυσμένες να έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από αυτόν τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, οπότε δεν υπάρχει καμία συνεργασία με την Εθνική τράπεζα και εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, με ότι αυτό σημαίνει, θα εντατικοποιήσουμε τις πιέσεις μας έτσι ώστε να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας του Θεσπρωτικού.

Η τράπεζα δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη σ’αυτόν τον κόσμο που έχει ανάγκη, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ζηρού. “Θα κάνουμε ότι χρειαστεί να μην κλείσει και θα φτάσουμε σε ακρότητες”.
Έπειτα, την συζήτηση απασχόλησε τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας τα οποία είναι την προσεχή Παρασκευή 26/10, και όπως μεταξύ άλλων ανέφερε ο κ.Καλαντζής, η εμποροπανήγυρη της Φιλιππιάδας είναι από τις πιο παλιές που γίνονται στην Ήπειρο και έχει πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Οι εγκαταστάσεις μας είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένες, προσέχουμε πολύ την εμποροπανήγυρη όπου και ο δήμος έχει οικονομικό όφελος. Όταν ανέλαβα τη θητεία μου σαν Δήμαρχος, βρήκα μια εμποροπανήγυρη η οποία δεν μου άρεσε, έκανα τα αδύνατα – δυνατά, ασχολήθηκα πάρα πολύ με την εμποροπανήγυρη έτσι ώστε να γίνει μια αντιπροσωπευτική, αυτή που πρέπει να είναι του 2018, να είναι μια εμποροπανήγυρη που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχει ο κόσμος σήμερα.
Η εμποροπανήγυρη θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 2/11 και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Παρασκευή 26/10.
Ακούστε στο ηχητικό ολόκληρη την συνέντευξη

Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2429 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.